Gestul impresionant al copiilor din România. Strâng bani pentru achiziționarea primei ambulanțe aeriene: Am donat banii de la Zâna Măseluță

Mai mulți copii s-au alăturat inițiativei Asociației ”Blondie” de a achiziționa prima ambulanță aeriană din România. Cei mici strâng bani din vânzarea de limonadă, fursercuri și își donează banii de la Zâna Măseluță.

Gestul impresionant al copiilor din România. Imediat după izbuncnirea pandemiei Asociatia „Blondie” a început să transporte, cu ajutorul unor avioane închiriate, copiii rămași blocați în spitale din Europa din cauza suspendării curselor aeriene din linie.

Primul zbor a avut loc pe 27 martie, din Milano. Asociația a dus cu avionul în străinătate copii care aveau nevoie de intervenții medicale urgențe, intervenții care nu puteau fi făcute în România. Costul total al celor 23 de curse efectuate până în prezent se ridică la circa  400.000 euro, cei mai mulți bani provenind din donașii individuale. Cel de-al 24-lea zbor se va face pe 20 noiembrie.Gestul impresionant al copiilor din România. În total, 31 de copii au beneficiat de ajutor până în prezent.

„Până astăzi nu s-a întâmplat să refuzăm pe cineva care ne-a cerut ajutorul. Făcând un calcul, împreună cu operatori de aviație, un avion care să răspundă condițiilor costa 2 milioane de euro pe an. Pentru cele 23 de zboruri am cheltuit deja aproximativ jumătate de milion de euro”, a explicat  Adelina Toncean, fondatoarea Asociației „Blondie”.

Mai mulți copii pregătesc acțiuni prin care vor strânge fonduri. Unii au strâns bani din vânzarea de limonadă, unii din alocații sau din alocații. … https://www.romaniatv.net/gestul-impresionant-al-copiilor-din-romania-strang-bani-pentru-achizitionarea-primei-ambulante-aeriene-din-romania_5034648.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ