spot_imgspot_img
17.2 C
Vaslui
28-sept.-2023

Gheorghe Flutur: Tandemul Antonescu-Ponta nu arată ceva nou, ci arată un recul

- Advertisement -

Vicepreşedintele Partidului Democrat Liberal (PDL) Gheorghe Flutur susţine că Partidul Naţional Liberal (PNL) şi Partidul Social Democrat (PSD) că vor să preia puterea în România folosind ca program de guvernare sloganul „Jos Băsescu”.

Flutur a declarat că „tandemul Antonescu-Ponta nu arată ceva nou, ci arată un recul”. „Ce o să facă electoratul liberal? O să-l urmeze pe Antonescu? Au scos cota unică la mezat doar de dragul de a lupta împotriva lui Traian Băsescu? Acesta e programul de guvernare al acestei alianţe: ‘Jos Băsescu’? Băsescu nu mai candidează. Problema este dacă modernizezi statul român sau dacă te întorci în trecut. Cred că aici este bătălia şi pentru noi, dar cred că şi pentru electorat. Acest tandem Antonescu- Ponta, chiar dacă spun ei că sunt mai tineri, nu arată ceva nou, o forţă nouă, ci arată un recul, o forţă a trecutului”, a afirmat Flutur.

El a spus despre Victor Ponta că este „un braţ prelungit al lui Adrian Năstase, care face un spectacol jenant”, dar şi un procuror ieşit din mână, iar despre PSD că este „un partid controlat” de Adrian Năstase.

AGERPRES.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.