Ghid de cumpărare a patului cu depozitare

Depozitarea vine aproape întotdeauna la un preț premium, indiferent de cât spațiu aveți, așa că un pat cu depozitare ar putea fi o soluție practică pentru dormitorul dvs. Cumpărarea unui pat cu depozitare vă oferă o oportunitate excelentă de a aduna toate acele articole, care în mod normal ar aglomera camera dvs., de la perne extra la cuverturi de pat.

Există atât de multe opțiuni, de la paturi otomane până la paturi cu sertare de depozitare și chiar paturi în care puteți depozita o saltea de rezervă, pentru oaspeți, sau un televizor. Indiferent de opțiunea pe care o preferați, paturile cu depozitare vă vor oferi un spațiu de dormit ordonat și curat.

Imaginați-vă camera copilului dvs., eliberată de jucării, jocuri și cărți, cu ele depozitate îngrijit în spațiul de depozitare al patului, sau în cuburi și dulapuri de depozitare.

Paturile otoman oferă spațiu de depozitare de neprețuit, perfect pentru o multitudine de scopuri – depozitare lenjerie sau cuvertura de pat, cadouri de Crăciun, depozitare sezonieră a hainelor din dulap – toate acestea permițându-vă să maximizați celelalte soluții de depozitare din camera dvs., fiind ușor de accesat cu o ridicare rapidă a cadrului.

Un pat de oaspeți oferă o oportunitate specifică de depozitare iar dacă aveți familie sau prieteni care vor să rămână peste noapte, atunci este foarte util să aveți și această opțiune.

Paturile cu sertare oferă o soluție excelentă pentru depozitarea obiectelor pe care trebuie să le aveți la îndemână, dar permițându-le să fie ascunse discret. Paturile cu sertare sunt o modalitate excelentă de a optimiza spațiul din camera dvs. și poate chiar de a minimiza cantitatea de alte unități de depozitare pe care trebuie să le cumpărați. Unele paturi oferă sertare încorporate în pat, iar altele oferă opțiunea de sertare versatile care alunecă sub pat.

Alegerea patului de depozitare potrivit pentru dvs.

Există o gamă largă de stiluri diferite de paturi de depozitare disponibile și merită să vă alocați timp pentru a reflecta la ceea ce se va potrivi cel mai bine cerințelor dvs.

Paturi de depozitare în stil divan

Aceasta este baza de pat în stil tradițional, care poate avea o combinație de diferite opțiuni pentru sertare. Cea mai populară opțiune sunt 4 sertare standard, deși puteți avea și doar 2. O altă opțiune este un cadru de pat continental cu 4 sertare, ceea ce înseamnă că primiți 2 sertare standard și 2 sertare mai mici la capătul patului, ceea ce poate fi util în situațiile în care sunteți restricționați de noptiere. Cadrele de pat divan pot oferi o soluție de depozitare flexibilă și rentabilă.

Cadre de pat otoman în stil divan

Dacă căutați mai mult spațiu de stocare, o altă opțiune ar fi o bază otoman cu divan. Avantajul acestui stil de bază este că aveți mult mai mult spațiu de stocare. Un alt avantaj esențial este că, deoarece salteaua este așezată deasupra bazei și nu există un cadru tapițat în jurul saltelei, aceasta ocupă o amprentă mai mică în dormitor, ceea ce poate fi un aspect important în dormitoarele mai mici. Aceste tipuri de bază pot avea o deschidere frontală sau laterală.

Un alt aspect important atunci când evaluați ce opțiune să alegeți este să observați modul în care vă utilizați dormitorul și de unde vreți să accesați spațiul de stocare. Otomanele cu deschidere laterală pot fi utile dacă aveți acces restricționat pe o parte a patului. Designul unei tăblii în stil otoman poate avea un aspect tradițional sau contemporan, în funcție de stilul pe care îl alegeți.

Există inclusiv cadre de pat otoman tapițate. Paturile otomane pot fi deschise lateral sau din partea din față. Gândiți-vă la camera dvs. și de unde accesați cel mai bine otomanul, astfel încât să puteți alege opțiunea care vi se potrivește cel mai bine. Gândiți-vă la adâncimea depozitării pe otomanul dvs., dacă cadrul ales va stoca articolele pe care sperați să le adăugați. Există, în esență, 2 stiluri ușor diferite de bază otomană. Cel mai comun stil este sistemul de bază cu lamele, care creează un aspect vizual atrăgător. Dezavantajul acestui stil de pat este că cadrul crește amprenta patului în dormitor. Dacă aveți spațiu redus, vă recomandăm să luați în considerare o bază în stil platformă, în care salteaua se află deasupra unei baze solide îmbinate.

Cadre de pat tapițate și din lemn cu depozitare cu sertare

Ca alternativă la patul tradițional în stil divan, cadrele de pat pot veni cu sertare cu deschidere laterală sau chiar sertare de sine stătătoare. Punctul cheie este să vă faceți timp pentru a vă gândi cum accesați spațiul de depozitare, pentru a vă asigura că optați pentru soluția corectă pentru camera dvs.

Cadre cu depozitare pentru paturi pentru copii

Ce fel de spațiu de stocare ați dori pentru camera copilului dvs: spațiu în dulap, pentru a ascunde obiectele, sau rafturi pentru a ține cărțile preferate sau o lumină de veghe. A ști ceea ce vă doriți să depozitați vă poate ajuta să vă limitați opțiunile. În cele din urmă, alegerea patului depinde adesea de vârsta copilului și de dimensiunea dormitorului. De obicei, copiii mai mici vor avea paturi cu margini mai ridicate, copiii puțin mai mari pot avea paturi de tip Mid Sleeper, iar copiii mari pot avea paturi mai înalte.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ