Giani din Las Fierbinţi, drama ascunsă care i-a schimbat viaţa. Actorul a vorbit despre anul groaznic: „Cinci accidente, descopăr că mama face cancer”

Actorul Costi Diţă, cunoscut pentru rolul lui Giani din serialul “Las Fierbinţi”, a dezvăluit că anul 2017 a fost unul extrem de greu pentru el.

Deşi face să râdă o ţară întreagă, actorul care dă viaţă personajului „Giani din Las Fierbinţi” a ţinut ascunsă drama prin care a trecut în urmă cu mai mulţi ani. Costi Diță a făcut publice detalii neştiute despre viaţa sa.

„5 accidente, descopăr ca mama face cancer, apoi pe la jumătatea anului bunica-mea a murit şi la final de an, eu fac o chestie d-asta, o complicaţie, o chestie dermatologică, combinată cu sindromul asta de burn-out.

lavă Domnului, e un an care ne-a lăsat cât de cât să mergem mai departe. Sunt pe revenire, lucrurile merg înspre bine (…) Am tot citit în perioada aia că nu puteam să ies din casă, o chestie super-complicată, modificări fizice, adică nasol rău.

Nu mai puteam să ies pe stradă, trebuia să mă acopăr. În fine, a fost sinistru. M-am panicat eu foarte tare. Am trăit o bună bucată de vreme cu oameni care îmi ziceau asta: «Bă, ştii ceva, ne urcăm în avion mergem în Frankfurt că e nu ştiu ce puii mei, te scanează»”, a spus Costi Diţă, cunoscut şi ca „Giani din Las Fierbinţi”, conform Wowbiz. …https://www.romaniatv.net/giani-din-las-fierbinti-drama-ascunsa-care-i-a-schimbat-viata-actorul-a-vorbit-despre-anul-groaznic-cinci-accidente-descopar-ca-mama-face-cancer_5654308.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ