spot_imgspot_img
spot_img
8.8 C
Vaslui
03-dec.-2023

Gibilan vrea sã se dea de trei ori peste cap si sã se transforme în Janos! | PAMFLET

- Advertisement -

Primarul Gibilan vrea sã fie boanghinã! Acu’ sã nu cumva sã întelegeti cã acesta vrea sã îsi renege obârsiile strãmosesti, ci pur si simplu vrea sã se înscrie în… UDMR. Asa s-a destãinuit acesta liberalilor adunati în fata Primãriei ca sã admire lalelele. Motivul nu îl stim, dar probabil îi place cum sunã traducerea numelui sãu, cã una e sã te cheme Gibilan si alta e sã ti se spunã… Janos! Oricum ar fi, el tot un bulgar cu ceafa groasã rãmâne, însã aceastã transformare i-ar prinde bine, cã i-ar mai aduce un ciolan în plus. Adicã, unul unguresc de la ministerele pe care le stãpâneste cu mânã de fier partidul lui Kelemen Hunor.

Gibilan rãmâne tot un bulgar, fiindcã numai acestia spun cã ce nu se rezolvã cu bani, se rezolvã cu… mai multi bani. Si asta încearcã si el, adicã ce nu a reusit sã facã în Husi cu banii pe care i-a avut, va face, dar cu mai multi bani. Fiindcã nu stim cum se face, dar europenii de la Comisie trimit bugetele pentru lucrãrile publice fãrã comisioane. Si dacã nu-s comisioane, nu-s nici lucrãri. Iatã, asadar, o filosofie simplã, pentru care Gibilan i-ar fura partidul unui fost ziatrist din Vaslui, care este presedinte la organizatia judeteanã a UDMR-ului, fãrã sã stie cã sade cu fundul pe o mare comoarã.

Liberalii hâtri i-au spus cã nu îl cred, fiindcã stim cu totii cã maestrul Gibilan e un fel de Pinochio al politicii din „orasul dintre vii”. Acestia i-au spus cã, pânã nu vãd adeziunea primarului la UDMR pe WhatsApp, nu îl cred în ruptul capului.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.