Gicã, spaima pãcãnelelor din Bârlad, a furat sertarul cu bani dintr-o salã de jocuri! (VIDEO)

EXCLUSIV… Asearã, în jurul orelor 17,00, la o salã de jocuri din zona Stadion, din municipiul Bârlad, a avut loc o tâlhãrie. Gestionara a fost îmbrâncitã de cãtre un individ, care, supãrat cã pierduse niste bani la aparate, a vrut cu orice pret sã îsi recupereze paguba. A bruscat femeia, fugind apoi cu sertarul în care observase cã erau tinuti banii. Gestionara, speriatã, a apãsat cât a putut de repede butonul de panicã, însã fãrã folos, cãci nimeni de la firma de pazã cu care sala de jocuri are contract, nu s-a deranjat sã sarã în ajutorul victimei. Doar dupã ce s-a sunat la 112, au venit jandarmii, care l-au prins destul de repede pe atacator. Nu micã le-a fost mirarea acestora, când au descoperit cã tâlharul este un minor de 14 ani, pe nume Gicã, cunoscut ca un împãtimit al pãcãnelelor.

Pasionat de pãcãnele si cunoscut jandarmilor pentru aceastã meteahnã, Gicã a comis-o grav, în seara de 19 decembrie. Bãiatul a venit într-o salã de jocuri, unde a pierdut o sumã de bani, circa 4000 de lei, din spusele sale. Furios cã l-a pãrãsit norocul, acesta s-a dus tintã la gestionarã, cerându-i sã-i dea, nici mai mult, nici mai putin, decât… casa de marcat! Femeia nu l-a bãgat în seamã, însã individul a intrat dupã tejghea, a îmbrâncit-o si s-a repezit la sertarul cu bani, pe care l-a luat cu totul si a fugit. Gestionara s-a dus repede si a apãsat butonul de panicã, sperând ca firma care le asigurã paza sã ajungã în cel mai scurt timp. Numai cã zadarnic tot apãsa femeia botonul respectiv, cãci pânã nu a sunat la 112, nu a venit nimeni. Abia dupã apelul fãcut la serviciul de urgentã 112, a sosit în cel mai scurt timp o patrulã de la Detasamentul 3 Jandarmi. Luând de la gestionarã suficiente date despre atacator, jandarmii au reusit sã îl gãseascã destul de repede pe individ. Acesta era pe stradã. în apropierea sãlii pe care tocmai o jefuise. Spre surpriza jandarmilor, agresorul era nimeni altul decât… Gicã L., un pusti de 14 ani, pe care tocmai ce îl alungaserã dintr-o altã salã de jocuri, unde fãcuse scandal. L-au dus la sediul Politiei din Bârlad, unde a fost retinut, pentru audieri.

“În jurul orelor 17,00, patrula Detasamentului 3 Jandarmi, a fost directionatã pe strada Republicii din Bârlad, la o salã de jocuri, unde gestionara apelase la 112, anuntând cã un tânãr a pãtruns în incinta sãlii si, prin acte de violentã, i-a sustras sertarul cu bani. Dupã semnalmentele indicate de partea vãtãmatã, patrula l-a indentificat pe cel în cauzã, în apropierea locului unde s-a produs tâlhãria. Acesta este un minor de 14 ani, care a fost imobilizat si condus la sediul Politiei Bârlad, unde s-au întocmit actele de sesizare a infractiunii”, a precizat Sorin Nitã, purtãtorul de cuvânt al Jandarmeriei Vaslui. În cauzã politistii au deschis dosar penal, pentru infractiunea de tâlhãrie. Vom reveni cu detalii.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ