Gigi Becali a devenit bunic! Fiica patronului FCSB a născut

Gigi Becali, patronul FCSB, este în culmea fericirii. Fiica sa cea mare, Theodora, a născut duminică o fetiță perfect sănătoasă, iar botezul se anunță unul pe care nimeni nu îl va uita.

Theodora (25 de ani) și Mihai Mincu s-au căsătorit în toamna anului trecut. Deși aflaseră deja că vor fi părinți de ceva vreme, primele imagini cu fiica cea mare și confimarea sarcinii au venit abia în luna aprilie, atunci când nu mai aveau cum să se ascundă.

Imediat după nuntă, cei doi însurăței au plecat în luna de miere la Hollywood, după care s-au oprit în Bora Bora, unul dintre cele mai romantice destinați de vacanță din lume, unde cel mai probabil, a fost conceput copilul.

Prima dată au negat sarcina

Anul trecut, la jumătatea lunii noiembrie, CIAO.RO a anunțat, în premieră, că Theodora a rămas însărcinată. Numai că Mihai Mincu a reacționat rapid și a declarat, la momentul respectiv, că soția să nu ar fi gravidă! A admis, totuși, că el și fiica lui Gigi Becali își doresc copii, dar totul se va întâmpla atunci

Însă, la câteva zile distanță, Theodora a trecut la ținute largi, care să îi ascundă sarcina. Informația despre o posibilă sarcină a putut fi explicată, în pofida faptului că Mihai Mincu a negat.

Dar, timpul a trecut, iar burtica de gravidă nu a mai putut fi ascunsă. ….https://www.bzi.ro/gigi-becali-a-devenit-bunic-fiica-patronului-fcsb-a-nascut-3968834?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ