0.5 C
Vaslui
06-dec.-2022

Gigi Becali, „turbat“: A trecut la dezvăluiri despre Anamaria Prodan

- Advertisement -

Patronul FCSB a făcut o criză de nervi, după ce a aflat despre ultimele declaraţii date de impresarul FIFA, în care tot clanul Becali e, pur şi simplu, călcat în picioare. Furios, latifundiarul a schimbat tonul şi l-a atenţionat şi pe Laurenţiu Reghecampf. Gigi şi Giovanni Becali sunt doi „şobolănei“, în viziunea Anamariei Prodan. Iar patronul FCSB, la care se refera, cândva, doar cu apelativul „patroane“, a devenit acum un individ „urât şi murdar“.   Ultimul atac violent lansat de impresarul FIFA asupra clanului Becali l-a scos din minţi pe Gigi. Vorbind cu cei de la prosport.ro, omul de afaceri a trecut la dezvăluiri şi i-a transmis lui Laurenţiu Reghecampf că e cazul să-şi potolească soţia.   Ce a spus Gigi Becali?   *Văd că Anamaria nu se potoleşte şi începe cu jigniri urâte, dar observ că o dă şi în ameninţări. Însă, dacă cineva vrea să vorbească cu mine, atunci ăla să fie Laurenţiu Reghecampf, nu femeile care fac parada modei pe stradă şi prin ziare. Eu nu o să mai stau să mă cert cu femeile, că nu am înnebunit.

*Am tăcut destul, când Reghe era antrenor la noi, iar noi ajunsesem râsul României pe la echipă din cauza Anei. Ştie ea ce circ ieşea prin cantonamente, când le zăpacea de cap pe soţiile fotbaliştilor de la noi de la echipă să semneze bărbaţii lor cu ea ca impresar. Se văitau nevestele pe la bărbaţii lor că nu scapă de ea. A uitat cum se ruga de unul şi de altul să semneze cu ea, când era Reghe antrenor? Sau a uitat ce voia să facă atunci când erau Giovanni cu Victor în puşcărie?

*Lui Reghe nu îi e ruşine, aşa, un pic de mine să o lase să vorbească în aşa fel de Gigi Becali? Cum poate să folosească cuvintele alea la adresa mea sau a lui Giovanni? Dar e vina mea, că doar eu am lăsat-o să stea prin preajma mea ca să-i dau şi ei valoare. Dar gata! Totul are o limită.

*Nu mai sunt «patroane»? Nu mai sunt eu «Gigi, familia mea»? Păi, ea se ridică vreodată la valoarea lui Giovanni ca impresar? A fost ea vreodată în viaţa ei impresar de talia lui Giovanni? Să înceteze cu ameninţările, iar eu vă spun, sincer, că nu o să mă mai vedeţi să-i dau răspuns la atacul unei femei.

Citeste mai mult: adev.ro/qnqbgd

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.