16.5 C
Vaslui
07-oct.-2022

GIMNASTICĂ | Amalia Puflea, din Bârlad, participă la Festivalul Olimpic al Tineretului European

- Advertisement -
PE PODIUM… Amalia Puflea s-a descurcat de minune la Cupa Petrom, ultima competiție înainte de participarea la Festivalul Olimpic al Tineretului European. Sportiva din Bârlad a cucerit trei medalii la competiția desfășurată la Izvorani, Ilfov.

MEDALIATĂ… Trei medalii pentru gimnasta Amalia Puflea la Cupa Petrom. Sportiva legitimată la CSȘ Bârlad a cucerit medaliile de argint la individual compus și paralele, dar și bronzul la sărituri. În perioada 24-30 iulie, Amalia va participa la ediția 2022 a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE), competiție care se va desfășura în Slovacia.

CSȘ Bârlad s-a ales cu trei medalii la Cupa Petrom, competiție adresată bursierelor proiectului “Țară, țară, vrem campioane!”. Acestea au fost obținute de singura reprezentantă a Bârladului, Amalia Puflea, în vârstă de doar 15 ani. La individual compus, Amalia s-a clasat pe locul doi, în spatele Amaliei Ghigoarță, cucerind medalia de argint. Tot argint a luat și la paralele, clasându-se tot în spatele sportivei legitimată la CNOPJ Deva. Cea de-a treia medalie a fost obținută la sărituri, bronz, pe primele două poziții clasându-se Sabrina Voinea (aur) și Amalia Ghigoarță. Cupa Petrom a fost un ultim examen înainte de participarea la Festivalul Olimpic al Tineretului European, competiție care se va disputa în Slovacia, la Banko Bystrica, între 24 și 30 iulie. Din 2018, gimnasta din Bârlad se pregătește la Centrul Național de Pregătire a Junioarelor (CNOPJ) de la Deva, dar în competiții reprezintă cliubul bârlădean.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.