29.4 C
Vaslui
16-aug.-2022

GIMNASTICĂ | “Reprezintă cu onoare România și Bârladul”

- Advertisement -

DE VIITOR… Gimnastica feminină românească dă semne de revenire. Amalia Puflea, din Bârlad, a cucerit nu mai puțin de trei medalii de aur și una de argint la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE) din Slovacia. Sportiva crescută la CSȘ Bârlad a luat aurul la bârnă, sol și cu echipa României, dar și argint la individual compus.

Amalia Puflea a început gimnastica la Bârlad, sub îndrumarea profesorilor Ana Maria și Liviu Iordache, iar din 2018 face parte din lotul României, antrenându-se la Centrul Național Olimpic de Pregătire a Junioarelor de la Deva. În competițiile naționale, Amalia reprezintă în continuare CSȘ Bârlad. “Felicitări, Team România! Felicitări delegației României, antrenori, sportivi, staff. Faceți cunoștință cu “cea mai titrată sportivă de la Festivalul Olimpic al Tineretului European” (citat COSR), Amalia Puflea, care a reușit să aducă României 2 medalii de aur în finalele de la bârnă și sol, devenind astfel triplă campioană olimplică de tineret și vicecampioană la individual compus. Reprezintă cu onoare România și Bârladul!! Te iubesc până la cer și înapoi copil frumos! Sănătate multă să ai, putere de muncă și ambiție de oțel!”, a fost mesajul transmis de antrenoarea Ana Maria Iordache, de la CSȘ Bârlad. Amalia Puflea va participa în perioada 11-21 august la Campionatul European de la Munchen, Germania.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Sportiva,,CRESCUTA,,???????? Ma ziaristule cu studii de mahala. Se spune Sportiva formata la Barlad,crescuta e de parintii ei. Nu de antrenori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.