Gina Pistol a clacat după naștere: „Nu e deloc ușor, mai ales…

Gina Pistol vorbit pentru prima oară cu urmăritorii de pe Instagram, după ce, timp de 10 zile s-a ocupat doar de bebelușul său nou născut. Pe 9 martie, Gina Pistol a născut pentru prima oară, având o fetiță perfect sănătoasă.

Partenera lui Smiley a postat pe InstaStory câteva filmulețe pentru a relua legătura cu fanii. Prezentatoarea Chefi la Cuțite a fost foarte sinceră, mărturisind că are treabă non-stop, „26 din 24 de ore”.

Gina Pistol a clacat după ce a născut. 10 zile a absentat de pe Instagram
De obicei era foarte activă pe rețelele de socializare și mai ales pe perioada sarcinii și-a ținut fanii la curent pe Instagram. După ce a născut, a luat totuși o pauză de la internet, pentru a se dedica întru totul feiței sale. Gina Pistol le-a transmis admiratorilor că nu va sta foarte mult timp pe Instagram, deoarece acum, își concentrează toată atenția asupra fiicei sale, micuța Josephine.

Gina Pistol le-a mai spus urmăritorilor că s-a recuperat repede după operația de cezariană.

„M-am întors. Bine, nu pentru mult timp. N-am avut nici timp, nici stare să stare să stau pe Instagram pentru că am fost ocupată. 26 din 24 de ore am fost ocupată. Vă mulțumesc mult de tot pentru mesaje. Sunt bine, m-am recuperat foarte repede după operație, doar că na, nu e ușor deloc”, a spus Gina Pistol pe Instagram. …https://www.bzi.ro/gina-pistol-a-clacat-dupa-nastere-nu-e-deloc-usor-mai-ales-4150411?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ