Gina Pistol și Smiley au decis! Ce nume va purta fiica celebrului cuplu

Cei doi sunt în culmea fericirii după ce au devenit părinți pe 9 martie. Se pare că celebrul cântăreț și-a luat rolul de tată în serios.

Gina Pistol și Smiley au decis! Cântărețul și-a intrat în rolul de tată și a mers la cumpărături pentru a achiziționat toate necesare pentru Gina Pistol și fiica sa.

Conform Spynews, artistul a fost la cumpărături imediat după ce Gina Pistol a fost externată din spital pentru a lua tot ce este necesar pentru nevoile celer mici. Mai mult decât atât, în urmă cu câteva zile celebrul artist a fost văzut la mănăstire.De fericire, Smiley a lansat o piesă nouă, care se bucură deja de succes. ”Până la tine” este numele melodiei pe care Smiley a lansat-o la trei zile de când fiica lui a venit pe lume, iar versurile sunt mai mult decât emoționante.

Gina Pistol și Smiley au decis! Artistul a declarat că este totul perfect, iar cei doi s-au gândit deja la nume, însă mai durează puțin până când vor face publică această informație.

”Ne-am gândit la nume. O să vă anunțăm. Cu siguranță viața mea se va schimba. Se va schimba în bine totul. Totul este foarte bine. Totul este senzațional. Salutări tuturor celor care ne-au trimis mesaje”, a declarat Smiley, pentru sursa citată.

Cei doi îndrăgostiți vor primi ajutor în creșterea copilului din partea mamei lui Smiley, care urmează să se mute cu ei în casă. …https://www.romaniatv.net/gina-pistol-si-smiley-au-decis-ce-nume-va-purta-fiica-celubrului-cuplu_5342728.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ