spot_img
19.8 C
Vaslui
18-iun.-2024
spot_img

Ginerele unui afacerist din Vaslui, prins cu 43 de grame de cocainã si bãgat în arest!

- Advertisement -

PRINS…Revenit acasã, din Anglia, un vasluian a gãsit repede o metodã de a face bani si nu putini. Bãrbatul a adus cu el cocainã pe care a vrut sã o vândã consumatorilor din municipiul Vaslui. A fost prins însã de procurorii DIICOT cu 43 de grame de droguri de mare risc asupra sa si a fost retinut pentru 24 de ore. Bãrbatul, ginerele unui cunoscut afacerist vasluian, a ajuns în arest preventiv.

Abia întors din Anglia, Daniel, un vasluian trecut de 40 de ani, s-a gândit la o metodã rapidã de a face multi bani si acasã. Pentru asta, a adus cu el si o cantitate de droguri de mare risc pe care voia sã o vândã doritorilor din municipiul Vaslui. A cãzut, în schimb, în plasa procurorilor DIICOT care l-au prins în flagrant cu 43 de grame de cocainã asupra sa. Daniel a fost retinut pentru 24 de ore si apoi prezentat în fata unui judecãtor de drepturi si libertãti. Fapta sa nu a luat prin suprindere pe cei care l-au cunoscut. Acestia spun cã era de asteptat sã se întâmple ceva de genul acesta, tinând cont de faptul cã omul prospera, fãrã sã munceascã. „Când vezi un om cã are bani si prosperã si stii cã nu se ocupã cu nimic, te astepti la asa ceva: ori droguri, ori peste”, spun cei care l-au cunoscut pe Daniel. «La data de 09.08.2023, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizatã si Terorism – Biroul Teritorial Vaslui au dispus retinerea pentru o perioadã de 24 de ore a unui inculpat, cercetat sub aspectul comiterii infractiunilor de trafic de droguri de risc si mare risc si introducere în tarã, fãrã drept, de droguri de mare risc. Mãsura a fost dispusã dupã ce, inculpatul a fost prins în flagrant, în municipiul Vaslui, în timp ce detinea, în vederea comercializãrii, cantitatea de 43 grame cocainã. S-a retinut faptul cã inculpatul a procurat drogurile de pe teritoriul Marii Britanii si le-a trimis în România, în scopul de a le comercializa pe raza municipiului Vaslui. De asemenea, a fost sesizat judecãtorul de drepturi si libertãti din cadrul Tribunalului Vaslui, care a admis propunerea de arestare preventivã a inculpatului, pentru o perioadã de 30 de zile. Activitãtile judiciare au fost realizate împreunã  cu politistii Serviciului de Combatere a Criminalitãtii Organizate Vaslui. Activitãtile au beneficiat de sprijinul politistilor Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui si luptãtorilor Serviciului pentru Actiuni Speciale Vaslui. Suportul de specialitate a fost asigurat de Directia Operatiuni Speciale din cadrul Politiei Române si Unitatea Centralã de Analizã a Informatiilor. Facem precizarea cã, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiazã de drepturile si garantiile procesuale prevãzute de Codul de procedurã penalã, precum si de prezumtia de nevinovãtie”, se aratã în comunicatul DIICOT Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. o stire de toate minunea asta ati scris! domnul lucreaza de peste 8 ani in anglia sofer pe tir cu contract de munca legal si cu dovezi bancare cu toate salariile din ultimii ani ! cei care scrieti stirile astea ati face bine sa va informati si sa studiati dosarul inainte de a publica o stire de kk! domnul are copii care risca sa fie marginalizati in societate din pricina stirii dvs de 2 lei!

  2. DE CE MANCATI CACAT? CA NU MUNCESTE ? DE CE? PENTRU CE?

    OMUL ARE FAMILIE , COPII , LUCREAZA CA SOFER IN STRAINTATE , ZI LA ZI

    PROSPERA CA MUNCEA !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.