1.5 C
Vaslui
04-dec.-2022

Gloante oarbe

- Advertisement -

MODESTI… FC Vaslui nu a putut s-o învingã nici pe Astra Ploiesti si face un pas gresit în lupta pentru titlu. Chiar dacã au dominat, vasluienii nu si-au creat prea multe ocazii de poartã, Wesley, Adailton sau Burdujan nu au reusit mai nimic, fiind lipsiti de insipratie în faza ofensivã. Cu mâinile în sân, încercând sã-si mascheze disperarea, antrenorul Vasluiului, Viorel Hizo a simtit pe pielea sa cât de scurt este drumul de la trei victorii consecutive la doar un singur punct în ultimele douã etape!

Reveniti dupã esecul de la Timisoara, “galben-verzii” nu au putut învinge Astra Ploiesti, echipã venitã la Vaslui doar cu scopul de a se apãra si de a surprinde pe contraatac. Trupa lui Hizo a fost la conducerea jocului, însã ocaziile au fost rare. Pe final, jucãtorii Vasluiului au atacat în valuri, însã defensiva Astrei a rezistat eroic obtinând ceea ce si-a propus încã de la începutul jocului: un rezultat de egalitate. Cele mai importante ocazii ale primei reprize au apartinut “galben-verzilor”, Bello, în minutul 14 a trimis mingea în plasa lateralã fiind aproape de deschiderea scorului, în timp ce mingea trimisã cu capul de Burdujan (30) a fost scoasã de pe linia portii de fundasii prahoveni. Ultima sansã a primei reprize a fost irositã de brazilianul Wesley, care a trimis cu capul peste poartã. Dupã pauzã, suporterii vasluieni asteptau o altã fatã a echipei, însã prima ocazie a apartinut ploiestenilor, prin Miranda, care din cinci metri nu reuseste sã împingã mingea în poarta lui Kuciak. Chiar dacã Bãlace a fost înlocuit, problemele pe banda stângã nu au dispãrut, portughezul Hugo Luz având una dintre cele mai slabe evolutii de când se aflã la Vaslui. Cu Wesley, Adailton si Burdujan lipsiti de inspiratie, ofensiva lui Hizo nu a putut învinge barajul defensiv al lui Selymes. Chiar si asa, vasluienii s-au trezit în ultimele minute si puteau obtine o victorie nesperatã, însã atât Milanov, Pancu, cât si Wesley nu au reusit sã marcheze. Trupa lui Hizo a intrat într-o pasã neagrã, reusind performanta sã acumuleze doar un singur punct în ultimele douã etape.

“E normal sã tragi un pic de timp”

Antrenorul oaspetilor, Tibor Seymes se multumeste cu punctual obtinut la Vaslui si crede cã e normal ca pe final jucãtorii sã mai tragã putin de timp. ‘‘Cum ne-am asteptat a fost un meci greu, cu o echipã bunã ce are jucãtori de valoare. Sunt bucuros pentru acest punct muncit. M-am asteptat sã îi surprindem mai mult pe contraatac cu jucãtorii nostri de vitezã, pentru cã asta am exersat toatã sãptãmâna. Nu am venit neapãrat pentru un egal, ci am venit, dacã s-ar fi putut, sã luam toate cele trei puncte. E normal sã tragi un pic de timp în ultimele minute.” – Selymes.

Hizo : ,,Trebuie sã o luãm de la capãt’’

La finalul partidei de asearã, Viorel Hizo crede cã Vasluiul a controlat jocul, iar echipa sa ar fi trebuit sã obtinã cele trei puncte puse în joc. ‘‘Am avut o primã reprizã în care trebuia sã înscriem, iar în a doua ne-am creat o multime de ocazii. Oaspetii au scos mingea de pe linia portii de tre-patru ori. Am controlat jocul, dar ne-au lipsit executiile tehnice, lucru care a contat foarte mult. Am lucrat toatã sãptãmâna pe trasee dar acest lucru nu prea s-a vãzut astãzi. Trebuie sã o luãm de la capãt, sã jucãm si sã dãm dovadã de tãrie de caracter.”, a declarat Viorel Hizo.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.