Golanca “Mimi” în acțiune: cu mască pe față și înarmată cu un cuțit, a vrut să își tâlhărească vecinul, de bani și telefon!

TUPEU… O femeie în vârstă de 25 de ani, mamă cu copii acasă, a pătruns cu un tupeu incredibil în locuința unui bătrân din localitatea Satu Nou, comuna Crețești, și, ca o adevărată golancă, a scos un cuțit și a început să își amenințe victima, cerându-i toți banii și telefonul. Se pare că omul a avut prezență de spirit, mai cu seamă că și-a dat seama repede că, dincolo de mască, e o femeie, chiar vecina lui, “Mimi”. Individa nu a izbutit, așadar, să îl tâlhărească, a fugit, iar bătrânul a sunat la 112, cerând ajutorul.

Polițiștii au dat foarte repede de urma individei, căci, din primele date, aceasta locuiește în concubinaj cu un bărbat din comuna Crețești și a fost ușor de dibuit. Ieri, femeia a fost prezentată instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la infracțiunea de tâlhărie calificată. Va sta după gratii în următoarele 30 de zile. Chiar dacă are copii mici acasă, individa nu a impresionat instanța cu solicitarea sa de a fi lăsată în arest la domiciliu sau sub control judiciar, întrucât fapta sa este de o gravitate care o prezintă ca fiind un real pericol social. Femeia avea cunoștință că vecinul ei, un om de 78 de ani, deține o brumă de agoniseală, astfel că, fără pic de conștiință sau frică de Dumnezeu, a pătruns peste bătrân, hotărâtă să îi pună cuțitul la gât. Și-a premeditat fapta, întrucât a pândit mai mult timp, până să dea atacul.

Persoana care a vrut să tâlhărească bătrânul, cu un cuțit în mână, era… vecina Mimi!

“Tot ce știm noi este că această femeie, pe care o mai strigă lumea și Mimi, este o persoană de care e bine să te ferești. Nu putem spune mai multe… E un element cum nu trebuie să fie o fată, o mamă mai ales. Trăiește cu un băiat din comuna Crețești, în concubinaj, dar are multe probleme la activ. De exemplu, acum se judecă cu altul, pentru tăgadă de paternitate, că nici ea nu știe al cui e unul dintre copii. E leneșă, fumează, vorbește urât. Nu îi place munca. Eu știam că are doi copii, dar alți vecini spun că are deja vreo patru copilași mărunței, în casa aceea unde stă cu concubinul. Nu ne-a interesat în detaliu viața ei, că lumea a văzut-o că e un element rău și umblă numai cu prostii și de aceea ne-am ferit de ea. Bătrânul este un om de treabă, care a stat prin Iași, dar are casă și aici, la Satu Nou. Ea a știut că omul are ceva bani și a dus-o mintea să tâlhărească. Condamnată la pușcărie, că stă lumea cu frică în casă”, spun oamenii din Satu Nou.

Arestată preventiv, pentru 30 de zile

“Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală din cadrul Poliției Municipiului Huși au probat activitatea infracțională a unei femei în vârstă de 25 de ani, din Satu Nou, comuna Crețești, județul Vaslui, bănuită de comiterea unei tentative la infracțiunea de tâlhărie calificată. În cursul zilei de ieri, 20 ianuarie a.c., ora 19.30, Poliția Municipiului Huși a fost sesizată, prin 112, de către un bărbat de 78 ani, din Satu Nou, comuna Crețești, cu privire la faptul că, în aceeași seară, o vecină de-a sa a pătruns în imobil și, folosindu-se de un cuțit, l-a amenințat, încercând să îl deposedeze de bani și de un telefon mobil. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat și depistat în scurt timp prezumtivul autor al infracțiunii. În data de 20 ianuarie a.c., în baza probatoriului administrat, polițiștii au reținut-o pe femeie pentru o perioadă de 24 ore, iar în cursul zilei de astăzi, aceasta a fost prezentată Judecătoriei Huși care a dispus arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a femeii”, a spus Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ