spot_img
23.4 C
Vaslui
25-iun.-2024
spot_img

„Golden Gate de România” are iar probleme. În 11 luni a fost asfaltat de trei ori, iar acum drumul s-a stricat din nou

- Advertisement -

„Golden Gate de România” are iar probleme, la nici un an de la inaugurare. Şoferii care au trecut pe podul suspendat zilele acestea au constatat cu stupoare că asfaltul este din nou stricat. Asta după ce, în luna aprilie, constructorul a reasfaltat, a treia oară, o bandă întreagă, pe sensul spre Brăila.

Pe 6 iulie se împlinește un an de când celebrul pod suspendat peste Dunăre, Brăila-Tulcea, a fost inaugurat cu mare fast. De atunci, a fost reasfaltat de trei ori pe anumite porțiuni, au fost înșurubate sute de piulițe de la parapetele podului și s-a intervenit cu lucrări pentru că podul se tasa la urcarea dinspre Brăila. Când lucrurile păreau că intră în normal, s-a dovedit că nu e așa. Șoferii au filmat și postat pe rețelele sociale, zilele acestea, faptul că asfaltul s-a stricat din nou, pe exact aceeași porțiune care a mai fost reparată. Oamenii spun că este o bătaie de joc din partea constructorului, că face treabă de mântuială și că folosește materiale de proastă calitate. Obiectivul nu este recepționat și nu va fi până când nu vor fi remediate toate problemele.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/golden-gate-de-romania-are-iar-probleme-in-11-luni-a-fost-asfaltat-de-trei-ori-iar-acum-drumul-s-a-stricat-din-nou-2823593

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.