spot_imgspot_img
17.2 C
Vaslui
28-sept.-2023

Goscom Vaslui are o nouă conducere

- Advertisement -
SCHIMBARE… După ședința de îndată a Consiliului Local Vaslui, Cătălin Bîrleanu va fi nevoit să-i lase locul lui Virgil Cadăr in Consiliul de Administrație al SC Goscom SA.

ÎNLOCUIȚI… Întruniți în ședință de îndată, consilierii locali ai municipiului Vaslui au decis marți, numirea unor noi administratori provizorii la SC GOSCOM SA. S-a ajuns în această situație după ce în urmă cu o săptămână, majoritatea PNL-USR-PLUS din legislativul local a hotărât organizarea unui nou concurs de selecție și evaluare a candidaților pentru CA-ul Goscom. Cum mandatele actualilor membri ai Consiliului de Administrație expiră la data de 1 septembrie, azi s-a decis numirea unor membri provizorii, care vor ocupa aceste funcții până la finalizarea procedurii de selecție, dar nu mai mult patru luni de zile. Noii membri provizorii ai Consiliului de Administrație a SC Goscom SA sunt Ioana Călin, Virgil Cadăr, Dănuț Haba, Constantin Laurențiu Butnaru și Popa Vasile. Aceștia îi vor înlocui pe Ticu Bahnariu, Gabriel Beșleagă, Cătălin Bîrleanu, Elena Smărăndița Ignat și Aurelian Rogozea. Noii administratori provizorii au fost votați de cei 12 consilieri PNL-USR-PLUS, în timp ce social democrații au votat împotrivă. Consilierul Sorin Radu de la ALDE s-a abținut de la vot. Cu mai multe detalii  vom reveni în ediția de mâine a ziarului nostru!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. Extraordinar, nu v-ati saturat de afacerea panselutelor si de cea a pavelelor! Sa vina oameni noi, sa vedem un audit intern, sa vedem si opozitie pentru primar in cheltuirea banului public! Succes noului CA!

  2. Doamna Zmarandița, sa mai stea acasa..nu le mai ajunge..si la inspectorat si la lmk..stai dracu acasa..ca nu va mai saturati de bani…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.