spot_imgspot_img
8.6 C
Vaslui
23-feb.-2024

Graba i-a adus un dosar penal!

- Advertisement -
ABATERE… În urma verificărilor, s-a constatat că șoferul are dreptul de a conduce pe drumurile publice suspendat pentru abateri săvârșite în trafic.

FĂRĂ PERMIS… Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări cu privire la un bărbat cu dublă cetățenie, română și R. Moldova, care a fost depistat conducând un microbuz, deși avea dreptul de a conduce vehicule suspendat.

Astfel, în ziua de 22 august a.c., în jurul orei 20.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieși din țară, conducând un microbuz înmatriculat în România, un bărbat cu dublă cetățenie, română și R. Moldova, în vârstă de 33 de ani. La controlul de frontieră, bărbatul nu a putut prezenta permisul de conducere, motiv pentru care au fost efectuate verificări suplimentare, în urma cărora s-a constatat că acesta are dreptul de a conduce pe drumurile publice suspendat pentru abateri săvârșite în trafic. „Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a călătorit ca pasager din Italia până în apropirea Punctului de Trecere a Frontierei Albița, ulterior urcându-se la volanul mijlocului de transport. Cu toate că știa despre faptul că dreptul de a conduce îi este suspendat, a considerat că nu este o problemă dacă urcă la volan pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, a precizat purtătorul de cuvânt al ITPF Iași, cms.șef de poliție Denis Mihaela Lazăr.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.