10.3 C
Vaslui
02-apr.-2023

Grasu XXL a sarit la bataie la un fan, la Nostalgia

- Advertisement -

Grasu XXL a avut o altercație fizică cu un fan, la petrecerea Nostalgia, deoarece tânărul i-a reproșat că promovează jocurile de noroc online. Artistul, nu numai că a vrut să-l bată, ci i-a îndemnat pe toți cei prezenți la concert să-l agreseze pe necunoscut.

Tânărul l-a criticat pentru faptul că Grasu XXL promovează casinourile online, moment în care artistul a devenit extrem de furios și a început să arunce cu apă în individ, iar dacă bodyguarzii nu ar fi fost prezenți, artistul mai avea puțin și îl lua la bătaie.

Grasu XXL a revenit pe scenă și a început să-l înjure la microfon pe tânăr și să instige mulțimea să-l agreseze.

Întregul moment a fost postat pe rețelele de socializare de către unul dintre spectatorii care au fost la concert și care l-a criticat foarte dur pe Grasu XXL pentru atitudinea sa innaceptabilă.

,,Uitați reacția unui ,,artist” muritor de foame, care promovează jocurile de noroc, care au distrus milioane de vieți. Care nu își asumă ce promovează și începe și înjură fanii.”, este scris pe imaginile surprinse la concert…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/grasu-xxl-a-sarit-la-bataie-la-un-fan-la-639368.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.