spot_img
spot_imgspot_img
15 C
Vaslui
18-mai-2024

Polițiștii vasluieni au stabilit: culpă comună în cazul accidentului de la Independența! Manevră uluitoare făcută de unul dintre șoferi (FOTO, VIDEO)

- Advertisement -

INCONȘTIENȚI… Detalii uluitoare ies la iveală în cazul accidentului rutier de luni după-amiază, produs în intersecția Independența din municipiul Vaslui. Deși informațiile martorilor de la fața locului îl scoteau vinovat doar pe șoferul autoturismului Renault, se pare că, de fapt, pentru producerea incidentului ar fi vinovați ambii conducători auto. După efectuarea cercetărilor la fața locului, polițiștii rutieri au ajuns la concluzia că șoferul mașinii Volkswagen, care se deplasa dinspre centru spre spital, ar fi apăsat mai tare pedala de accelerație, forțând culoarea verde a semaforului, în timp ce șoferul mașinii Renault, care se deplasa pe strada Hușului, dinspre Direcția de Sport și Tineret spre Cinema Independența, ar fi depășit două mașini care așteptau la culoarea roșie a semaforului. Văzând că mai sunt 2-3 secunde până la verde, tânărul în vârstă de 27 de ani nu a mai așteptat la rând și a efectuat o manevră total interzisă în astfel de situații. Așa se explică viteza mare cu care acesta a intrat în intersecție, și implicit impactul deosebit de violent dintre cele două mașini. Polițiștii au ajuns la concluzia că în acest caz este vorba despre culpă comună, urmând să rețină permisele de conducere ale ambilor șoferi.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Grav accident în Vaslui, impactul a fost atât de puternic încât una dintre mașini a fost proiectată pe trotuar

Un grav accident rutier a avut loc în urmă cu puține minute, în municipiul Vaslui, în intersecția de la Independența. Potrivit informațiilor de la fața locului, în incident au fost implicate două autoturisme marca Volkswagen, respectiv Renault. Martorii spun că la un moment dat șoferul autoturismului Volkswagen, care se deplasa dinspre Piața Civică spre Casa de Asigurări de Sănătate, a apăsat puțin mai tare pe pedala de accelerație pentru că mai avea câteva secunde până la sfârșitul semnalului verde, însă nu a mai trecut intersecția pentru că dinspre Liceul Emil Racoviță, șoferul mașinii Renaul i-a apărut brusc în față. Acesta din urmă nu a așteptat ca semaforul de pe sensul său de mers să se facă verde, intrând, practic, mai devreme în intersecție. Impactul a fost deosebit de puternic, ca dovadă că autoturismul Volkswagen s-a învârtit de câteva ori în intersecție. S-a oprit pe trotuar și doar întâmplarea a făcut ca nicio persoană să nu fie rănită. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. Vom reveni cu amănunte!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

9 COMENTARII

  1. Așa ne trebuie: locală nu mai avem pe străzi, stau sa se uite pe camere, chiar și acolo la Independenta cum se zice, trebuiau să vina imediat după cum se uită pe camere, ceilalți de la Națională rup cu Dustere prin oraș sau cu radare japca după oameni, cine sa mai fie pe străzi? Motociclete, adică chestii care scot zgomot, nimeni nu le face nimic, merg cum vor, cu cât vor prin oraș, copiilor le este frica sa traverseze… Cine? Locala? Naționala… Nimeni

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.