29.3 C
Vaslui
04-iul.-2022

Grecia la preţ de Caraibe. Românii sunt nemulţumiţi de preţuri: „Cum să procedez să nu am preţ exagerat?”

O familie cu doi copii (trei şi zece ani) a găsit ofertă de cazare la 100 de euro pe noapte în Thassos, pe final de iulie. Unii români consideră că preţul este exagerat pentru ce oferă populara insulă greacă, iar cu aceşti bani se poate merge în destinaţii exotice precum Caraibe sau Canare.

O discuţie cu privire la preţurile din Grecia a pornit de la postarea unei românce pe grupul de Facebook „Forum Thassos” „Bună ziua, sunt de ceva vreme aici în grup şi urmăresc mai toate postările, ne căutam şi noi cazare şi tot nu am găsit, dacă le zic că suntem 2 adulţi şi un copil preţul e cât de cât.. Dacă spun că suntem 2 adulţi şi 2 copii (3 şi 10 ani) preţul pe noapte e în medie 100 EUR chiar şi peste.. Cazarea la fel, pat dublu şi canapea.. Nu ştiu cum să procedez să fiu şi eu corectă şi să nu am preţ exagerat.. Oricum al doilea copil va dormi în babycoat. Întrebarea mea ar mai fi, că am auzit înainte că erau 2 sezloguri pe plaje undeva de la 5-10 euro (cu consumaţie), acum sunt peste 20 euro? Sau eu nu am înţeles? Mulţumesc! Vă rog să mă îndrumaţi corect, deoarece dacă fac calcul cu drum, cazare, mâncare, fery, etc.. Ne duce  peste 2000 euro…”.

Administratorul forumului a răspuns: „Pentru final de iulie, 2 adulţi şi 2 copii, nu este exagerat 100 euro pe noapte. Mergi mai departe de plajă sau mai la periferie şi sigur găseşti mai ieftin. Sau chiar in localităţi mai puţin liniştite.”

Citeste mai mult: adev.ro/rcn15m

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here