spot_imgspot_img
5.4 C
Vaslui
27-feb.-2024

Grecia şi Bulgaria se bat în cele mai mici preţuri de Revelion

- Advertisement -

Dacă vreţi şi altceva în afară de zăpadă în noaptea dintre ani, aveţi de unde alege. Un sejur accesibil poate fi petrecut în destinaţii de pe litoral, unde tarifele merg până la 200 de euro de persoană.

Sărbătoare la piscină, cu tratamente spa şi cine festive de poveste, la preţuri accesibile – minisejurul de Revelion pe litoral poate fi un motiv de relaxare şi răsfăţ cu un buget de circa 200-300 de euro de persoană.

Operatorii spun că, în unele destinaţii, chiar dacă nu se poate face plajă, vremea este destul de blândă, numai bună pentru o plimbare prin zonă. Cei care nu vor să se îndepărteze de hotel n-au decât să-şi petreacă timpul la piscină, spa sau jucând jocuri de societate.


Un sejur de patru zile, între 100 şi 200 de euro/persoană

La capitolul „cele mai mici preţuri” concurează Grecia şi Bulgaria. În Paralia Katerini, de exemplu, un pachet de trei nopţi cazare cu mic dejun la hotel de trei stele şi transport cu autocarul costă 119 euro de persoană.

La vecinii bulgari, în Balcik, pentru acelaşi sejur, tot la trei stele, dar cu două mese pe zi – mic dejun şi cină – turiştii plătesc 156 de euro (cu reducere de 10% pentru cei care achită până la finele acestei luni). Tariful include şi masa festivă de sărbătoare.

Pe litoralul românesc sunt deschise de Revelion numai câteva hoteluri, în special cele de patru şi cinci stele. În staţiunea Mamaia, de exemplu, pentru o săptămână în condiţii de patru stele cu mic dejun, turiştii vor plăti 780 de lei plus masa de Revelion, în două variante – cea ieftină este 222 de lei, iar cea scumpă 333 de lei. La cinci stele, pentru un sejur de trei nopţi de cazare cu pensiune completă şi masă festivă, turiştii achită 1.000 de lei/persoană.

Tarife mai mari în Cipru, Turcia şi Croaţia

Cei care au un buget de peste 300 de euro au la dispoziţie destinaţii ca Turcia, Cipru sau Croaţia. În Turcia, de exemplu, pentru cinci nopţi de cazare la Kusadasî tariful porneşte de la 265 de euro plus 265 de lei/persoană şi include transport cu autocarul şi mic dejun. Masa de Revelion costă, în plus, 60 de euro/persoană.

În Croaţia, preţul pleacă de la 299 de euro plus 299 de lei şi cuprinde transport cu autocarul şi şase nopţi de cazare cu mic dejun, plus cina de Revelion. „O destinaţie mediteraneeană potrivită pentru vacanţa de Revelion este Cipru, cu temperaturi de 19 °C pe costă şi 17 °C în interiorul insulei în luna decembrie”, e de părere Ciprian Enea, consultant besttourism.ro.

Preţurile de Revelion pornesc de la 399 de euro/persoană pentru transport cu avionul, transferuri, patru nopţi cazare cu mic dejun şi asistenţă turistică. Taxa de aeroport este de 100 de euro/persoană.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.