24 C
Vaslui
03-iul.-2022

Greii ligii

În top…. Într-un clasament al celor mai ‘‘grele’’ echipe din Liga I FC Vaslui se situeazã pe pozitia a doua, cu o medie de 77,33 kg/jucãtor. ‘‘Galben-verzii’’ sunt devansati doar formatia Gaz Metan Medias, a cãrei medie este de 77,92 kg/jucãtor. Si în ceea ce priveste înãltimea Vasluiul este foarte bine reprezentatã, la acest capitol ‘‘galben-verzii’’ fiind pe ultima treaptã a podiumului, cu o medie de 1,83 m.

FC Vaslui a terminat turul pe podiumul Ligii I, cu 32 de puncte, si se aflã la micã distantã de Timisoara si de liderul Otelul Galati. ‘‘Galben-verzii’’ stau însã mai bine în ceea ce priveste media de greutate din prima ligã, capitol la care sunt devansati doar de Gaz Metan Medias, echipã care se poate lãuda cu cel mai greu jucãtor de fotbal din prima ligã, Zarko Markovic (102 kg). Si la capitolul ‘‘înãltime’’ Vasluiul stã foarte bine, media de 1,83m fãcându-i pe ‘‘galben-verzi’’ sã se claseze pe locul al treilea, dupã Medias si Timisoara.

Vasluiul la superlativ

Media de greutate a ‘‘galben-verzilor’’, de 77,92 kilograme, este ridicatã de fotbalistii Christian Pouga(93kg), Mike Temwanjera(90 kg) si Dusak Kuciak(87kg). Acestia sunt cei mai grei jucãtori ai Vasluiului, si se numãrã si printre cei mai bine clãditi fotbalisti din Liga I. Doi dintre ei, Kuciak(1,95m) si Pouga(1,93m) se aflã bine pozitionati si în topul celor mai înalti jucãtori din prima ligã.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here