0.5 C
Vaslui
04-feb.-2023

Greii PSD descalecă la Vaslui pentru o nouă înscăunare a lui Dumitru Buzatu

- Advertisement -

DEMONSTRAȚIE DE FORȚĂ… Președintele PSD, Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, va participa vineri, 20 ianuarie 2023, la conferința județeană de alegeri a PSD Vaslui. Alături de acesta, în județul Vaslui va ajunge și Paul Stănescu, secretarul general al PSD. Aceștia vor fi alături de Dumitru Buzatu, în încercarea acestuia de a-și asigura un nou mandat în fruntea organizației județene a partidului.

Alegerile interne din PSD Vaslui vor avea loc la Sala Sporturilor din municipiul Vaslui, dat fiind numărul foarte mare de membri cu drept de vot. Conform unor surse, se estimează o prezență de aproximativ 700 de persoane. Inițial s-a luat în calcul Centrul de Afaceri, însă capacitatea sălii de ședințe i-a făcut pe organizatori să se reorienteze. Alegerile se vor desfășura începând cu ora 16:00 până cel târziu la ora 18:00, când Marcel Ciolacu și Dumitru Buzatu au programată conferința de presă, care se va ține tot la Sala Sporturilor din municipiul Vaslui. Acest scrutin intern este doar o formalitate pentru actualul președinte al CJ Vaslui, care nu are contracandidat pentru scaunul de șef al organizației județene a PSD Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

17 COMENTARII

 1. Nu mai jigniți valorile României! N are rost! Câinii latră, caravana trece! Vinovații suntem noi, noi toți locuitorii județului Vaslui, cu drept de vot! Noi îl alegem si ne meritam soarta! Toti, dar toți asculta pe ” dom primar” si l aleg pe distrugătorul județului fiindca toți sunt pupaturi de funduri! Degeaba Buzatu nu va fi ales în orașe dacă este ales în toate localitățile rurale! Degeaba! Iar în orașe va fi ales de toți asistații social! Toate putorile merg la vot și votează Buzatu( c asa a zis ” dom primar”)! De asta nici nu se investește în judet: tine i saraci si arunca le cate o boaba de supraviețuit!

 2. Mă Ciolacule cum sa numești ma bășina asta bătrână Buzatu ?alt om capabil tânăr cu perspective nu ai în PSD? Mă mâncați as ochii ,ce vezi la putregaiul ăsta?

 3. Doamnelor și domnilor care o sa votați mîine soarta acestui județ o faceți din convingere sau doar că sa vă păstrați funcțiile pe care le dețineți.Poate copii unora din dvs sunt acum in tara in diferite funcții ko dar multi au plecat. De ce valorile Vasluiul au plecat. Ce le oferiți? Nimic,doar promisiuni in campania electorală . Daca ar fi o cota de pariuri mîine e unu solist.Domnule Ciolacu asta e județul Vaslui pt dumneavoastră, o simpla prezenta in agenda dvs in urma căreia o sa vine niște voturi

 4. Sa vă trag la muie daca nu l votați pe tata. Va sparg cu bătaia și va închide toate cazinourile și păcănelele . Lui mama puteți s- o futeți in gura că e învățată cu muia ,dar pe tata daca nu l votați beliți pula .

 5. Trifan ? Unde-i lacheul ala de Tifan care ii sapa groapa lui Buzatu ?
  Presedinte vezi ca ai o vipera langa tine care incerca sa te vanda pe la colt.

 6. „Acest scrutin intern este doar o formalitate pentru actualul președinte al CJ Vaslui, care nu are contracandidat pentru scaunul de șef al organizației județene a PSD Vaslui”

  Are contracandidați dar dacă săracii de ei se considera în fața lui Buzatu răgalii, proști, tembeli cum sa candideze?

 7. Asa și?! Când a fost întâlnirea PnL ,nu tot acolo s a ținut!? Nu timofticiuc umbla cu ” tava ” de colo colo hai mai lasa ti ipocrizia .Conducătorul vostru „marele ,”timofticiuc ,care e scos la masa în copou ,când a fost întâlnirea pnl ,în vaslui nu tot la sala sporturile a avut loc?!
  Dar dacă voi „fumați ” toată ziua „!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.