spot_imgspot_img
spot_img
-0.9 C
Vaslui
09-dec.-2023

Grindina cât oul de găină a spart parbrize și țigla de pe case, în câteva localități din județul Buzău

- Advertisement -

Grindină cât oul de găină a căzut, marți seară, în mai multe localități din apropierea municipiului Buzău. În Poșta Câlnău, bucățile de gheață au produs pagube uriașe. Inclusiv autoturismele localnicilor au suferit avarii.

Localitățile de câmpie ale județului Buzău au fost, marți seară, sub avertizare cod portocaliu de ploi și vijelii. Au fost semnalate fenomene meteo extreme, precum vijelii puternice, căderi de grindină și cantități importante de apă.

În satul Găvănești, comuna Săgeata, a căzut grindină în cantități mari. Fotografiile și clipurile postate de localnici pe Facebook arată cum grindina căzută a acoperit solul în scurt timp.

La Poșta Câlnău, au fost înregistrate cele mai mari distrugeri. Imaginile surprinse de localnici surprind parbrize sparte, curți răvășite de furtună, cioburi de țiglă și grămezi de gheață acumulate pe bătătură.

Pe alocuri, în satele comunei Poșta Câlnău, bucățile de gheață căzute din cer au atins dimensiunile oului de găină, așa cu poate observa în postarea Mariei Irina Diacu…https://adevarul.ro/stiri-locale/buzau/grindina-cat-oul-de-gaina-a-spart-parbrize-si-2199957.html?utm_campaign=homepage&utm_source=adevarul.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.