spot_imgspot_img
7.2 C
Vaslui
18-apr.-2024

GROPILE din DN 2N fac victime!

- Advertisement -

Gropile de pe DN 2 N fac victime. Un bărbat din Dumitrești a ajuns în comă la spital, după ce ATV-ul cu care se deplasa s-a răsturnat. Oficial, accidentul s-ar fi produs pentru că victima ar fi intrat într-o curbă cu ceva viteză. Neoficial, la tragedia de ieri dimineață ar fi contribuit și gropile din asfalt. Problema gropilor de pe acest drum este cunoscută, dar pedeliştilor aflaţi la guvernare nu le pasă de vieţile oamenilor.

Un bărbat de 67 de ani, din comuna Dumitrești, a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență din Focșani, după ce a fost implicat într-un accident rutier. Ulterior, el a fost trimis la Spitalul de Neurochirurgie din Galați. Incidentul s-a produs ieri dimineață, în jurul orei 6.00, în comuna Dumitrești.

Potrivit informațiilor primite de la polițiști, Ștefan T. a plecat de acasă, spre centrul comunei, cu ATV-ul. Într-o curbă la stânga, el ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat pe partea carosabilă, spun poliţiştii. În urma impactului cu solul, bărbatul a suferit răni grave, fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean din Focșani, pentru îngrijiri medicale.

Potrivit medicilor, pacientul era în comă atunci când a fost preluat de ei. A fost diagnosticat şi cu politraumatisme prin accident rutier, traumatism cranio-facial, plăgi escoriate și contuzii la mâna dreaptă. După investigații, medicii vrânceni au decis să trimită victima la Spitalul de Neurochirurgie din Galați.

Deşi oamenii legii spun că accidentul a avut drept cauză viteza, neadaptată într-o curbă, mai multe persoane din Dumitreşti au o altă variantă. Oamenii susţin că de fapt gropile din asfalt ar fi stat la baza producerii accidentului. „Eu locuiesc la câţiva paşi de locul unde a căzut omul cu ATV-ul. Acesta a ocolit nişte gropi imense de pe drumul naţional DN 2N şi nu a mai putut să redreseze ATV-ul. Dacă nu erau găurile, omul nu păţea nimic. Ar trebui ca acesta să-i dea în judecată pe cei de la drumuri şi să le ceară despăgubiri pentru ce a păţit. Drumul este nenorocit, iar cei de la PD-L au minţit oamenii că îl vor face şi nu au pus nici măcar un bolovan pe drumul ăsta. Este periculos să mai circuli pe acest drum, fie că eşti cu ATV-ul, cu maşina sau cu căruţa“, a susţinut Gheorghe Măndoiu.

Drumul arată ca după bombardament

Drumul Național 2 N este plin de gropi de ani de zile. Cu toate acestea, pedeliştii aflaţi la putere nu fac nimic pentru reabilitarea acestuia. Locuitorii și-au arătat de nenumărate ori nemulțumirea față de starea drumului, dar celor de la guvernare nu le-a păsat. Starea proastă a Drumului Național 2 N se explică şi prin fapul că șefa Secției de Drumuri Naționale Vrancea, este nimeni alta decât Lucica Chiper, care nu se pricepe la drumuri, ci la vândut parfumuri și goblenuri.

Oamenii care locuiesc în zonă ne-au spus că după această iarnă, numărul craterelor din carosabil s-a dublat faţă de anul trecut, ceea ce îi obligă pe şoferi să circule cu maşinile prin şanţ. Cel mai afectat sector din acest drum este Dumbrăveni-Dumitreşti, unde partea carosabilă arată ca după bombardament. Craterele măsoară în adâncime, în unele locuri, chiar şi 20 de centimetri.

În fiecare zi, şoferii care circulă pe acest drum îi înjură pe cei care administrează drumurile naţionale, dar şi pe pedeliştii care au ieşit parlamentari în Colegiul de pe Valea Râmnicului. În campania electorală, aceştia le-au promis că vor repara drumul, dar nu au mişcat un deget în acest sens.

www.monitorulvn.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.