18.2 C
Vaslui
03-oct.-2022

GUVERN: Schimbări în conducerile ministerelor Apărării, Agriculturii, Muncii și la ANAF

- Advertisement -

Premierul Victor Ponta l-a numit pe Sebastian Huluban în funcţia de secretar de stat şef al Departamentului pentru politica de apărare şi planificare a Ministerului Apărării Naţionale, în locul lui Viorel Oancea, eliberat din funcţie printr-o altă decizie a prim-ministrului.

La Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, democrat-liberalul Răzvan Murgeanu a fost eliberat din funcţia de secretar de stat.

În schimb, premierul Ponta l-a numit în funcţia de secretar de stat în MDRT pe Marcel Ioan Boloş, fost al Direcţiei de management al proiectelor cu finanţare internaţională din Primăria municipiului Oradea, unde primar este liberalul Ilie Bolojan.

De asemenea, premierul l-a numit miercuri în funcţia de secretar de stat la Ministerul Agriculturii pe Achim Irimescu, reprezentant al Delegaţiei României pe lângă Comisia Europeană.

Totodată, au mai fost eliberaţi din funcţii secretarul de stat din Ministerul Muncii, democrat-liberalul Nicolae Ivăşchescu, precum şi vicepreşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), Dragoş-George Bogdan.

www.evz.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.