3.9 C
Vaslui
05-dec.-2021

Guvernul Cîțu a căzut. Iată cum au votat parlamentarii vasluieni!

VOT… Parlamentarii au votat moțiunea depusă de PSD săptămâna trecută, iar rezultatul a fost defavorabil Guvernului Cîțu. Acesta a fost trimis acasă cu 281 de voturi, din partea parlamentarilor PSD, USR PLUS și AUR. Interesant este că parlamentarii USR PLUS au votat moțiunea, deși în textul documentului erau foarte multe critici și jigniri la adresa lor, care au diriguit ministerele vizate în principal de moțiunea celor de la PSD. Deputatul vasluian, Eduard Popica, a declarat pentru reporterii Vremea Nouă: “Am avut surpriza ca parlamentarii USR să voteze moțiunea noastră, deși jumătate din criticile menționate erau îndreptate către ei. Ne referim la 0 km de autostradă, la colapsul sistemului sanitar, dar și la 0 lei atrași din fonduri europene. Pentru că ministerele în cauză au fost diriguite de USR PLUS. Acest lucru înseamnă o recunoaștere publică a  incompetenței lor și arată că moțiunea noastră a întemeiată”, a spus deputatul Eduard Popica. Parlamentarii vasluieni au ascultat de ordinele de partid: liberalii au ieșit din sală la momentul votării și aici ne referim la senatorul Bîca, deputatul Tudor Polak și deputatul Nelu Tătaru. Ceilalți au votat textul moțiunii și aici ne referim la deputații AUR – Raisa Enachi și Andrei Busuioc), deputatul USR, Mihai  Botez. De la PSD au fost prezenți toți cei patru parlamentarii (Adrian Solomon, Gabriela Cretu, Eduard Popica și Irinel Stativă). Deputatul Popica s-a amuzat teribil când l-a văzut pe Mihai Botez votând moțiunea și nu a putut să nu îl întrebe de ce face acest lucru. Acesta a răspuns sec “ce să-i faci!”, după care a ascultat siderat criticile adresate împotriva USR-ului. Așteptări au fost și de la senatorul Bîca de a vota textul moțiunii, având în vedere că acesta s-a poziționat în tabăra lui Orban la Congresul PNL, dar iată că nu a încălcat disciplina de partid.

Ultimele Știri
Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

5 COMENTARII

  1. Ce a făcut PSD ul în 30 de ani pentru județul Vaslui? Clar domnule Popica: ce a făcut? Zero! Nimic! Aveți nerușinarea de a arata cu degetul spre altcineva? Suntem.cel.mai sărac judet din tara și voi pesedistii ce ati distrus un județ timp de 30 de ani aveti nesimțirea sa arătați cu degetul? Oricine este mai bun decât voi care ati nenorocit un județ întreg aducandu l.la limita sărăciei!

  2. Uitati-va pe conturile de facebook sa vedeti ce poze au postere acești indivizi Mirabela Savin si Eduard Popica, care merg în excursii si stau în lux, pe cand Vasluienii mor de foame si sunt cei mai săraci și năpăstuiți din această țară.Individul Popica nu a facut nimic pentru acest județ,ba mai mult a încasat bani din pungă statului.Un cacat de tara care promovează hotii si escrocii.

    • Un căcat de țară ( nevinovată, biata de ea) ajunsă așa cu căcați de politicieni precum popica, buzatu, cristea, polak, solomon și alți rahați. Dar , oare, cine i-a votat? Cine i-ar trimis pe-acolo pe unde sunt acum?

  3. Vai de pla noastra a ajuns semianalfabetul de Eduard Popica deputat de vaslui…n-are o zi trecuta pe cartea de munca.Ce sa faca el la conducerea tarii? Sa încurajează ajutoarele sociale sigur, ăștia l-au votat.Ce exemplu sa fie pentru români?De leneș, de puturos.Ne meritam soarta.A apărut și la stirile protv, ca exemplu negativ pentru Vaslui.Ne face județul de ras.Sunt multi oameni care au si experienta in câmpul muncii si pregatire profesionala mai multa ca acest individ crescut pe banii lui tata.Huooooo.

    • Ai dreptate. Vai de țara asta amărâtă cu politicieni de rahat precum ratații ăștia de popica, polak, Solomon, Buzatu, câțu, johanus și alții că ei. Ce blestem pe poporul asta adormit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here