1.4 C
Vaslui
05-dec.-2022

Hai cu plasa electorală. Sfintele sărbători de Paşte, ocazia perfectă pentru a câştiga votul alegătorilor

- Advertisement -

Candidatul PDL la primăria comunei Vlăsineşti a fost filmat în timp ce împărţea sacoşe cu cadouri de Paşte, din maşina de serviciu de la Camera Agricolă. Toate pachetele erau însoţite de o felicitare, în care scrie clar de la cine provin pachetele. Cel care l-a surprins şi a făcut publice imaginile este actualul edil, contracandidat de la PSD.

Cu maşina de serviciu doldora de pachete, candidatul PDL la primărie s-a oprit din poartă pentru a împărţi pungi cu cadouri de Paşte. L-a ajutat o tânără care lăsa pungile peste gard, când nu îi răspundea nimeni. În spatele lui, la câţiva metri, contracandidatul de la PSD, Lucian Trufin a filmat totul. Acesta l-a sunat pe şeful lui Oniciuc, preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, un alt democrat-liberal.

La puţin timp, primarul Lucian Trufin a fost sunat înapoi de preşedintele Consiliului Judeţean. Edilul a filmat din nou convorbirea.

În localitatea Modelu din Călăraşi reprezentanţii PDL şi PNŢCD care s-au aliat au împărţit alegătorilor ulei , racoritoare, zahar şi cozonac. Toate însoţite de o felicitare pentru a şti de unde vin ajutoarele.

Iar în Prahova, prefectul Adrian Dobre, candidatul PDL la şefia Consiliului Judeţean a dat alegătorilor din mai multe comune pungi cu cozonac şi un bidon de 0,5 litri cu ţuică.

www.antena3.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.