Hai hui prin Berezeni, cu ATV-ul neînregistrat! (FOTO)

FĂRĂ MINTE… Un ATV neînregistrat, condus de un tânăr pieton, a fost descoperit în trafic de polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni. Acum aceștia efectuează cercetări în privința tânărului, care nu posedă permis de conducere valabil și a fost depistat conducând pe drumurile publice un vehicul neînregistrat sdau pe scurt, a încălcat legea!

În data de 25 februarie a.c., în jurul orei 20.30, pe timpul desfășurării unei misiuni specifice de supraveghere și control, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni – I.T.P.F. Iași, a oprit pentru control, pe raza localității de frontieră Lunca Veche, județul Vaslui, un ATV marca LINHAI 260, fără număr de înregistrare, condus de cetățeanul român R.T., în vârstă de 18 ani.

„La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, colegii noștri au constatat că tânărul nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și că ATV – ul nu figurează în bazele de date ca fiind înregistrat. Polițiștii de frontieră efectuează acum cercetări în cauză pentru săvârșirea infracțiunilor de punerea în circulație a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat și conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, a precizat subcomisarul de poliție Irina Mirică, purtătorul de cuvânt al SPTF – Vaslui.
2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ