20.7 C
Vaslui
05-iul.-2022

Hailey Bieber, internată de urgență. Medicii i-au descoperit un cheag de sânge la creier: „Unul dintre cele mai înfricoșătoare momente”

Hailey Biber a trecut printr-o sperietură zdravănă. Soția lui Justin Bieber a ajuns de urgență la spital, după ce a experimentat simptome asemănătoare unui atac vascular cerebral, cauzate de un cheag de sânge format în creier.

„Joi dimineață, luam micul dejun cu soțul meu, când am simțit că am simptome de AVC și am fost dusă la spital. Acolo, medicii au aflat că aveam un mic cheag de sânge la creier, care mi-a cauzat o scurtă lipsă de oxigen. Corpul meu și-a făcut treaba și a trecut de la sine. M-am recuperat complet în câteva ore. Deși acesta a fost, cu siguranță, unul dintre cele mai înfricoșătoare momente prin care am trecut vreodată, sunt acasă acum și mă simt bine. Sunt foarte recunoscătoare medicilor și asistentelor care au avut grijă de mine”, le-a povestit Hailey fanilor care o urmăresc pe Instagram…https://www.profm.ro/stiri/hailey-bieber-internata-de-urgenta-medicii-i-au-descoperit-un-cheag-de-sange-la-creier-unul-dintre-cele-mai-infricosatoare-momente-132387

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here