spot_img
29 C
Vaslui
18-iun.-2024
spot_img

Handbal | Când se joacă meciurile de baraj pentru rămânerea în Liga Zimbrilor

- Advertisement -
LUPTĂ… CSM Vaslui se va lupta la barajul de menținere/promovare în Liga Zimbrilor cu CSM Oradea, CSM Făgăraș și echipa care va termina pe locul 11 în Liga Zimbrilor, Timișoara, Steaua sau Focșani.

ADVERSARI… CSM Vaslui a reușit să prindă un loc de baraj, după ce a învins pe CSM Sighișoara, scor 31-24, în ultima etapă a sezonului. Băieții lui Mihăilă au încheiat campionatul pe locul 12, primul deasupra locurilor direct retrogradabile. Barajul pentru menținerea/promovarea în Liga Zimbrilor se va disputa în perioada 30 mai – 2 iunie.

Locul de disputare al meciurilor de baraj va fi stabilit în zilele următoare de Federația Română de Handbal, după desfășurarea ultimelor partide din etapa a 26-a. Până acum se cunosc trei dintre cele patru formații care vor particpa la baraj, CSM Vaslui (locul 12 în Liga Zimbrilor), CSM Oradea (locul 3 în Divizia A) și CSM Făgăraș (locul 4 în Divizia A). Ultima adversară se va decide astăzi, când se vor desfășura ultimele meciuri din Liga Zimbrilor. În luptă se află Politehnica Timișoara (locul 11, 23 de puncte), Steaua București (locul 10, 24 de puncte) și CSM Focșani (locul 11, 26 de puncte). CSM Focșani nu mai are de jucat niciun meci, în timp ce Timișoara dă piept cu Minaur Baia Mare, iar Steaua înfruntă Potaissa Turda. În cazul în care Timișoara și Steaua își vor câștiga meciurile de astăzi, la baraj va merge CSM Focșani. La baraj se va juca în sistem campionat, fiecare cu fiecare, primele două clasate urmând să evolueze în sezonul viitor al Ligii Zimbrilor.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.