-1.7 C
Vaslui
31-ian.-2023

HANDBAL | CSM Vaslui începe pregătirile pentru partea a doua a sezonului

- Advertisement -
ANTRENAMENTE… Reunirea lotului echipei de handbal CSM Vaslui este programată astăzi, la stadionul „Municipal”. Pregătirea vasluienilor pentru partea a doua a sezonului se va desfășura pe plan local.

REUNIRE… Programată inițial pentru vineri, 6 ianuarie, reunirea echipei de handbal a CSM Vaslui a fost amânată cu trei zile și va avea loc astăzi, 9 ianuarie. Astfel, la primul antrenament din 2023 va fi prezent și antrenorul Bogdan Pralea, dar și interul Gabriel Cumpănici, reveniți din Spania, unde au participat la un turneu amical cu naționala României.

Echipa de handbal a Clubului Sportiv Municipal (CSM) Vaslui se reunește pentru abordarea celei de-a doua părți a sezonului 2022-2023. Reunirea lotului va avea loc astăzi, la stadionul “Municipal”, pentru un scurt antrenament de reacomodare la efort. Handbaliștii vasluieni vor avea parte de o săptămână cu antrenamente ușoare, urmând ca mai apoi să treacă la antrenamentele cu mingea. În această lună, CSM Vaslui va susține și patru partide de verificare, două cu HC Buzău, pe 20 și 21 ianuarie, ambele în deplasare, cu CSM Focșani, tot în deplasare, pe 28 ianuarie, și cu CSM Bacău, data de disputare a partidei urmând a fi stabilită în perioada următoare. În primul meci oficial din 2023, CSM Vaslui va juca, în deplasare, cu Minaur Baia Mare, pe 4 februarie, pentru ca pe 11 februarie să înfrunte, pe teren propriu, CSM București. În clasament, Vasluiul se află pe locul 11, cu 16 puncte, la egalitate cu HC Buzău, dar cu un golaveraj inferior.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.