spot_img
spot_imgspot_img
19.7 C
Vaslui
30-mai-2024

HANDBAL | CSM Vaslui strânge rândurile!

- Advertisement -
SPERANȚE… Handbaliștii vasluieni au șase înfrângeri în Liga Zimbrilor, dar speră să facă un meci mare la Buzău, în etapa a 9-a.

MOTIVAȚI… CSM Vaslui nu trece printr-o perioadă bună. Echipa vasluiană are doar 6 puncte adunate în 8 meciuri și se află pe loc de baraj, pe poziția a 12-a. Handbaliștii vasluieni, chemați să strângă rândurile pentru deplasarea de la Buzău, unde se vor duela cu Gabriel Armanu, fostul antrenor al CSM-ului.

Antrenorul Vasluiului, Bogdan Pralea, s-a declarat neplăcut surprins de greșelile echipei în anumite momente ale jocului cu Turda, dar speră ca echipa să strângă rândurile și să obțină un rezultat bun la Buzău. “Nu am învățat nimic din greșelile anterioare. Aceleași greșeli le-am făcut și la Bacău. Însă, nu trebuie să stăm să ne plângem, trebuie să strângem rândurile și să pregătim următorul meci. Pentru noi orice punct este bun. Trebuie să ne dorim mult mai mult, să jucăm pe toată durata partidei, nu doar atunci când suntem conduși la o diferență mare. Sperăm să obținem puncte în următorul meci, la Buzău”, a spus antrenorul Bogdan Pralea. Partida dintre HC Buzău și CSM Vaslui se joacă, sâmbătă, la Buzău, de la ora 18:00.

Cumpănici și Chiratcu, din nou la națională

Pe 6 și 7 noiembrie, națională de handbal masculin a României va susține un stagiu de pregătire la București, în vederea formării unei echipe naționale puternice. Printre cei 20 de jucători convocați de la echipele din prima ligă se află și tinerii handbaliști vasluieni Gabriel Cumpănici și Răzvan Chiratcu. Din staff face parte și antrenorul Bogdan Pralea, care se ocupă de pregătirea portarilor.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.