spot_img
31.6 C
Vaslui
20-iul.-2024
spot_img

Handbal | Gata de baraj!

- Advertisement -
DEBUT… CSM Vaslui întâlnește vineri, de la ora 14:00, la Făgăraș, pe CSM Oradea, în prima etapă a barajului de menținere în Liga Zimbrilor.

ADVERSARE… CSM Vaslui încearcă să se mențină în elita handbalului românesc. Barajul de menținere/promovare în Liga Zimbrilor se desfășoară la Făgăraș, în perioada 31 mai – 2 iunie, iar băieții lui Ovidiu Mihăilă vor întâlni în meciul de debut pe CSM Oradea.

CSM Vaslui e din nou la baraj, după ce a câștigat la Sighișoara (31-24), în ultima etapă a Ligii Zimbrilor. Handbaliștii noștri se vor duela cu CSM Oradea (31 mai, ora 14:00), CSM Făgăraș (1 iunie, 14:00) și Steaua București (2 iunie, 14:00). În primul meci, vineri, CSM Vaslui va da piept cu CSM Oradea, echipă care a terminat pe locul 3 în play-off-ul de promovare din Divizia A. Bihorenii au obținut cinci victorii, două remize și cinci înfrângeri în play-off, clasându-se la final pe locul trei, la 7 puncte de promovarea directă. CSM Vaslui și CSM Oradea s-au mai întâlnit de două ori în ultimii ani, în sezonul 2022-2023 al Ligii Zimbrilor, atunci când Vasluiul s-a impus la limită în ambele întâlniri, 25-24 la Vaslui respectiv 29-28 la Oradea. În cel de-al doilea joc, sâmbătă, CSM-eii vor înfrunta echipa clasată pe locul 4 în Divizia A, CSM Făgăraș, la care evoluează și Mihai Cotinghiu, fost jucător la Vaslui. CSM-ul a întâlnit Făgărașul și la barajul de anul trecut, câștigând duelul cu 33-30. Duminică, Vasluiul va da piept cu Steaua București, în ultima etapă a barajului, formație în fața căreia nu a pierdut în campionat: 33-33 la București și 31-28 la Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.