spot_img
29 C
Vaslui
18-iun.-2024
spot_img

Handbal | Ovidiu Mihăilă și-a luat adio de la CSM Vaslui!

- Advertisement -
SCHIMBARE… CSM Vaslui a rămas fără antrenor, după ce Ovidiu Mihăilă a plecat de la echipă. Oficialii clubului vasluian vor anunța în zilele următoare numele viitorului antrenor.

DESPĂRȚIRE… CSM Vaslui a rămas fără antrenor! Ovidiu Mihăilă a părăsit echipa după terminarea sezonului din Liga Zimbrilor. Adus în luna noiembrie a anului trecut, Mihăilă și-a îndeplinit obiectivul de a salva echipa de la retrogradare. Prin intermediul unei conferințe de presă, antrenorul și-a luat adio de la CSM Vaslui.

În sezonul viitor, Mihăilă va antrena în handbalul feminin, la SCM Craiova, echipă cu care avea o înțelegere verbală înainte de a semna cu CSM Vaslui. Acesta a fost și principalul motiv pentru care a plecat de la Vaslui. “A fost o discuție cu cei de la Craiova, pentru că acolo voi merge, purtată mult înainte de a ști că vin la Vaslui. A fost un cuvânt pe care mi l-am dat celor de acolo și asta contează pentru mine mai mult decât o hârtie. Ăsta e singurul motiv real pentru care am plecat. A doua chestie ține de latura familială, pentru că și fetița mea are anumite probleme în perioada următoare și este impetuos necesar să fiu alături de ele”, a adăugat Mihăilă. Tehnicianul a vorbit despre perioada petrecută la Vaslui, cu multe bune, dar și cu multe dificultăți. “Am reușit să lăsăm această echipă pe o linie ascendentă, să lăsăm oamenilor din Vaslui o bucurie, multor oameni din oraș care au venit la sală chiar dacă au fost momente mai delicate. Sunt convins că de acum încolo lucrurile se vor schimba, pentru că mulți dintre noi am învățat din greșeli și a fost o lecție de viață pentru toată lumea. Atât mi-am dorit de la ziua de astăzi, să vedem CSM Vaslui în prima ligă de handbal a României. Am reușit acest lucru. Un mare merit îl au jucătorii pentru că au crezut până la final că această poveste trebuie să se termine cu un succes. Echipa a avut momente bune și mai puțin bune, iar valoarea lotului n-ar fi trebuit să permită momentul acesta delicat, dar știm foarte bine că nu tot timpul este bine. Am greșit de foarte multe ori toți și ne-am asumat lucru ăsta. Toate lucrurile astea se vor uita și va rămâne faptul că CSM Vaslui va rămâne la masa oamenilor care își doresc să facă performanță în handbal: Liga Zimbrilor! Mulțumesc tuturor!”, a declarat antrenorul Ovidiu Mihăilă.

Cristea: “Am avut un sezon mai chinuit”

La conferința de presă organizată în sala de ședințe a Primăriei Vaslui au mai fost prezenți Bogdan Cristea, directorul CSM Vaslui, antrenorii Bogdan Pralea și Sebastian Hagiu, viceprimarul Lucian Braniște, dar și membrii Consiliului de Administrație al CSM, Luminița Vârlan și Nicu Aghițoaie. Directorul Bogdan Cristea a făcut o scurtă radiografie a sezonului recent încheiat, dar și în ceea ce își propune pentru viitoarea stagiune. “Am avut un sezon mai chinuit, terminat pe final cu participarea la barajul de menținere în Liga Zimbrilor, în ceea ce privește secția de handbal. De la secția de fotbal nu a putut să vină nimeni deoarece la aceeași oră este ședință la Federația Română de Fotbal, iar ei sunt reprezentanții clubului. Pentru următorul an competițional ne gândim la înființarea a încă două echipe de juniori la fotbal, o obligativitate la handbal de a avea o echipă de juniori 3, 2 sau 1, iar la baschet o să mergem în continuare în același sistem, Campionat Național U19 și U18. La volei, după 7-8 luni de educație fizică nu putem să spunem că am identificat un număr de 15-16 copii pe care să-i înscriem într-un campionat de juniori sau mini-volei. Începând din luna august vom activa și secția de șah, iar pentru început activitatea o vom susține la sediul clubului. La începutul anului 2025 vom face câteva transferuri pentru a înscrie echipa de seniori în Divizia A, iar în următorii ani să ne luptăm pentru promovarea în Superligă”, a spus Bogdan Cristea.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.