spot_img
spot_imgspot_img
16.1 C
Vaslui
25-mai-2024

HANDBAL | Vasluianca Lorena Ostase merge la Campionatul European

- Advertisement -
OM DE BAZĂ… Vasluianca Lorena Ostase, legitimată la Rapid București, a devenit o jucătoare de bază la echipa națională de handbal feminin a României.

LA LOT… Echipa națională de handbal feminin a României se pregătește pentru Campionatul European din Macedonia de Nord, Muntenegru și Slovenia, care se va desfășura în perioada 4-20 noiembrie. Vasluianca Lorena Ostase (pivot, Rapid București) a fost inclusă de selecționerul Florentin Pera în lotul de 18 jucătoare care va reprezenta România la EURO.

Evoluțiile bune de la echipa de club au propulsat-o pe Lorena Ostase și în lotul României pentru Campionatul European din acest an. La reunirea lotului, Lorena s-a arătat încrezătoare că România poate obține rezultate neașteptate la EURO 2022. “Cred că avem o echipă valoroasă, tânără, suntem la început de drum și urmează să ne găsim propria noastră cale. Asta e cel mai important, să combinăm experiența cu tinerețe. E o grupă grea. Europeanul asta înseamnă, sunt echipe foarte bune. Acum nu cred că mai e vorba de echipe slabe și echipe bune, cine joacă bine în ziua respectivă câștigă. Dacă avem încredere și pregătirea necesară eu cred că putem face rezultate neașteptate”, a declarat Lorena Ostase. Lotul României s-a reunit la începutul acestei săptămâni și a intrat în pregătirea centralizată de la Cheile Grădiștei, unde va rămâne până pe 28 octombrie. Până la Campionatul European, “tricolorele” vor susține și două amicale cu Ungaria și Germania, ambele urmând să se dispute în Ungaria. România va juca în grupa C, alături de Olanda, Franța și Macedonia de Nord.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.