16 C
Vaslui
07-oct.-2022

Harry a refuzat să ia cina cu tatăl său în ziua când a murit regina. Prințul a fost furios după ce Meghan a fost interzisă la Balmoral

- Advertisement -

Prințul Harry a refuzat să ia cina cu tatăl său, Charles, și cu fratele său, William, în ziua în care regina Elisabeta a II-a a murit. Noul rege a interzis prezența lui Meghan la Balmoral, în ziua decesului.

Ducele de Sussex a fost printre ultimii membri ai familiei regale care au ajuns la Castelul Balmoral, la o oră și jumătate după moarte bunicii sale. Această întârziere a fost cauzată de o dispută pe care a avut-o cu tatăl său, actualul regele Charles al III-lea, care a insistat ca Harry să nu vină însoțit de Meghan, potrivit Daily Mail.

Harry a vrut ca soția sa să i se alăture pentru a-și lua rămas-bun de la regină, pe 8 septembrie, când aceasta a murit. Cu toate acestea, noul rege al Marii Britanii l-a sunat pe fiul său cel mic și i-a spus că „nu este potrivit” ca fosta actriță „Suits“ să fie acolo.

În urma acestei dispute, Ducele de Sussex a pierdut zborul către Aberdeen și a ajuns la Balmoral după ceilalți membri ai familiei regale și după ce regina murise.

Prințul a fost furios și a refuzat să ia cina cu tatăl său, cu fratele său, William, și cu actuala Regină Consoartă Camilla. În schimb, a cinat cu Ducele de York și Contele și Contesa de Wessex. A fost primul membru al familiei regale care a părăsit Balmoral a doua zi, cu un zbor comercial, programat dimineața, foarte devreme…https://adevarul.ro/showbiz/vedete/harry-a-refuzat-sa-ia-cina-cu-tatal-sau-in-ziua-2207422.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.