10.2 C
Vaslui
02-apr.-2023

Hărțuire la un liceu din Alba Iulia. Elevă de clasa a IX-a, agresată de colege. Poliție și ISJ fac anchetă

- Advertisement -

Un incident de hărțuire a avut loc la Colegiul Tehnic Apulum din Alba Iulia, între mai multe fete de clasa a IX-a. O elevă a fost agresată de colege, iar Poliția și Inspectoratul Școlar Județean au demarat o anchetă.

Fata de clasa a IX-a a fost hărțuită și lovită de către un grup de colege de ale sale, chiar în timpul orei de Geografie.

Evenimentul, care s-a petrecut în cursul zilei de vineri, 20 ianuarie, nu a fost unul singular, apropiații fetei declarând că aceasta a fost agresată frecvent de către colege, încă de la începutul anului școlar.

Mai mult, părinții fetei acuză faptul că fiica lor a fost cea care i-a anunțat de acest incident, la două ore de la producerea acestuia și nu reprezentanții școlii.

De asemenea, tot în timpul orei de Geografie, unde a acuzat că este o victimă a bullyingului, fata ar fi fost mutată într-o altă bancă de către cadrul didactic, însă fără succes. Aceasta ar fi suferit lovituri și injurii din partea grupului, care ar fi urmărit-o înspre noua sa bancă…https://adevarul.ro/stiri-locale/alba-iulia/hartuire-la-un-liceu-din-alba-iulia-eleva-de-2237951.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.