-0.4 C
Vaslui
27-ian.-2023

Hărţuirea înfiorătoare a unei românce. Fostul iubit i-a preluat identitatea pe internet şi a invitat mai mulţi bărbaţi să facă sex pe bani cu ea

- Advertisement -

Un bărbat a fost condamnat pentru ameninţare, hărţuire şi fals informatic pentru că luni în şir şi-a hărţuit într-o manieră inimaginabilă fosta parteneră. Poliţiştii au stabilit că i-a transmis 500 de mailuri de ameninţări cu moartea şi cu acte de violenţă şi mesaje jignitoare, transformându-i viaţa într-un coşmar.

Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat definitiv pe F.G., un bărbat din Galaţi, de profesie dispecer, la 3 ani si 4 luni de închisoare cu executare pentru ameninţare, hărţuire şi fals informatic în formă continuată. T

otodată, a fost obligat să-i plătească şi 20.000 de lei drept daune morale femeii pe care a hărţuit-o luni în şir. Anchetatorii au stabilit că, în perioada martie-mai 2018, individul a urmărit locuinţa şi locul de muncă al fostei sale concubine.

Totodată, i-a transmis fostei sale partenere aproximativ 500 email-uri ce conţineau mesaje cu un conţinut trivial, ameninţări cu moartea şi acte de violenţă, prin intermediul mai multor adrese de mail fictive, create de acesta în acest scop.

De asemenea, bărbatul s-a folosit de mai multe adrese de email fictive, cu ajutorul cărora a creat mai multe conturi şi profiluri pe diferite site-uri de dating online, introducând datele reale ale femeii, fără consimţământul acesteia, respectiv numele, adresa de domiciliu, numărul de telefon şi fotografii ale acesteia şi a purtat conversaţii în numele ei cu diferiţi bărbaţi, pe care i-a invitat la locuinţa fostei sale concubine ca să întreţină relaţii sexuale contracost.

Citeste mai mult: adev.ro/raj5dj

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.