spot_img
17.9 C
Vaslui
22-iun.-2024
spot_img

HC VASLUI FACE O NOUà “VICTIMÔ

- Advertisement -

HC Vaslui – Universitatea Galati 29-20 (15-9)

3 LA RÂND… Vasluiul are un start perfect de retur. Dupã victoriile cu Politehnica Iasi si ACS Teleorman Alexandria, handbalistii vasluienii au fãcut o nouã “victimã”. În etapa a XVI-a a Diviziei A, HC Vaslui a învins fãrã probleme, 29-20 (15-9) pe Universitatatea Galati.

HC Vaslui are un debut de retur foarte bun si dupã primele trei etape a adunat maximum de puncte. În runda a XVI-a, vasluienii au dat piept cu Universitatea Galati, o echipã cu care Vasluiul a avut mari probleme în anii precedenti. Însã, nu si în acest sezon în care Moldovanu si compania au obtinut douã victorii categorice. În partida de sâmbãtã, gãlãtenii nu au contat în joc decât în primele 15 minute ale primei reprize, când partida a fost ceva mai echilibratã. Elevii lui Leonard Bibirig nu au vrut sã repete greselile din alte partide si s-au pus repede pe treabã, la pauzã intrând cu un avantaj de sase goluri, 15-9. În repriza secundã, Barac si ceilalti nu au lãsat-o mai moale si au continuat jocul bun care a adus în final o victorie categoricã, scor 29-20. Dupã acest succes, Vasluiul a ajuns la 26 de puncte în clasament si se pregãteste de douã meciuri cruciale, miercuri, în deplasare cu CSM Bacãu si duminicã, la Vaslui, împotriva liderului, Steaua Bucuresti.

Bibirig: “Am controlat jocul”

“Am obtinut o victorie muncitã în fata unui adversar care ne-a pus ceva probleme. Ceea ce conteazã e cã am controlat jocul de la un capãt la altul. Am avut posibilitatea sã le dãm sansa si celor care au evoluat mai putin pânã acum sã evolueze. Trebuie sã fim multumiti si trebuie sã avem încredere cã timpul le va rezolva pe toate. Tragem sperantã cã fiecare jucãtor îsi va aduce un aport important la rezultatele echipei”, a spus Leonard Bibirig.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.