spot_img
25.5 C
Vaslui
18-iul.-2024
spot_img

HC Vaslui, invinsa la Galati

- Advertisement -

ÎNFRÂNGERE… Echipa de handbal masculin HC Vaslui a fost învinsã, sâmbãtã de Universitatea Galati cu scorul de 28-24 (17-11) si înregistreazã cea de-a treia înfrângere din aceastã editie de campionat.

Dupã egalul de pe teren propriu cu CSM Focsani, vasluienii au plecat la Galati cu gândul de a recupera punctul pierdut în etapa precedentã. Bãietii lui Gugles au avut însã un început de meci foarte slab, în care au fãcut foarte multe greseli, iar gãlãtenii au profitat imediat si s-au distantat la sase goluri, 17-11 dupã primele 30 de minute. Chiar dacã dupã pauzã, Vasluiul si-a mai revenit, Universitatea Galati s-a impus cu patru goluri si s-a apropiat la douã puncte de trupa lui Gugles. Fãrã victorie de douã etape, Vasluiul rãmâne în continuare în fruntea seriei A a Diviziei A cu 15 puncte, în timp ce pe pozitia a doua se aflã CSU II Bucovina Suceava cu 14 puncte, urmatã la un singur punct de Universitatea Galati. Cu un meci în plus fatã de contracandidate, HC Vaslui are nevoie de victorie în ultima partidã a acestui an pentru a încheia anul pe primul loc al clasamentului. Sãmbãtã, 11 decembrie, vasluienii vor da piept, pe teren propriu cu Politehnica Iasi.

“Am fãcut multe greseli neprovocate”

Antrenorul echipei, Liviu Gugles recunoaste superioritatea gãlãtenilor si spune cã acestia au obtinut o victorie meritatã. “Am pierdut un joc de campionat în fata unei echipe cu jucãtori experimentati. Am început jocul foarte prost si am fãcut multe greseli neprovocate, care au dus la desprinderea gãlãtenilor. Chiar dacã în repriza secundã am jucat ceva mai bine, nu am reusit sã obtinem ceea ce ne doream”, a declarat Liviu Gugles.

Etapa a XII-a:

Universitatea Galati – HC Vaslui 28-24

CSM Focsani – CSU II Suceava 29-30

LPS Piatra-Neamt – Stiinta II Bacãu 24-41

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.