spot_img
27.7 C
Vaslui
22-iul.-2024
spot_img

HCM Fãgãras, primul adversar în cupã

- Advertisement -

Handbal

DEBUT… HC Vaslui joacã, pe 23 si 26 ianuarie 2014 pentru un loc la Turneul Final al Cupei României 2014 la handbal masculin. Trupa pregãtitã de Leonard Bibirig va da piept cu ocupanta locului patru din seria B a Diviziei A, HCM Fãgãras.

În urmã cu câteva zile la sediul Federatiei Române de Handbal a avut loc tragerea la sorti a meciurilor din preliminariile Cupei României. Trupa pregãtitã de Leonard Bibirig va întâlni pe HCM Fãgãras, echipã care a terminat turul pe locul patru în seria B a Diviziei A la handbal masculin. Adversara Vasluiului a acumulat 22 de puncte în 11 etape si se aflã la opt puncte de primul loc ocupat de CSM Oradea. Întâlnirea se va disputa în dublã mansã, turul urmând a avea loc la Vaslui pe 23 ianuarie 2014, în timp ce returul se va disputa pe 26 ianuarie, la Fãgãras. În caz de egalitate dupã cele douã jocuri se va trece direct la executarea aruncãrilor de la sapte metri conform Regulamentului de Organizare. Cele patru echipe calificate dupã faza preliminarã vor participa alãturi de cele 12 echipe din Liga Nationalã la Turneul Final al Cupei României 2014.

Meci de galã

Asa cum ne-au obisnuit în aproape fiecare an, HC Vaslui, LPS Vaslui, Primãria Vaslui si SC Safir organizeazã gala handbalului vasluian. HC Vaslui va da piept cu o selectionatã divizionarã formatã din fosti jucãtori ai Vasluiului, care acum evolueazã la alte echipe din tarã. Evenimentul va avea loc sâmbãtã, începând cu ora 16.30.

Programul meciurilor din preliminariile Cupei României:

Stiinta II Bacãu – HC Arges

Victoria Bucuresti – Danubius Cãlãrasi

HC Vaslui – HCM Fãgãras

CSM Cãlãrasi – AHC Botosani

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.