17.7 C
Vaslui
02-oct.-2022

Hizo “muscã” din arbitri

- Advertisement -

Vasluiul nu va putea folosi doi titulari în meciul cu Astra

ERORI Stanislav Genchev si Wesley Lopes au primit cel de-al saptelea avertisment, în meciul cu Timisoara, si nu vor putea fi folositi la Ploiesti. La finalul partidei de joi seara, antrenorul Viorel Hizo l-a acuzat pe centralul partidei cã a gresit nepermis de mult pentru un joc ce va decide poate echipa campioanã.

Vasluiul si-a dorit foarte mult victoria în meciul cu Timisoara si a iesit la atac încã de la fluierul de start al arbitrului Deaconu. Centralul însã a privat fanii de a asista la un spectacol de calitate, fluierând aproape orice duel fizic. La capãtul celor 90 de minute Deaconu a arãtat în total cinci cartonase galbene, dintre care patru în tabãra Vasluiului. Wesley Lopes si Stanislav Genchev au ajuns la sapte avertismente în aceastã editie de campionat si vor rata meciul de etapa urmãtoare, de la Ploiesti, unde “galben-verzii” vor da piept cu Astra. În acest moment în lotul vasluienilor se aflã alti sapte fotbalisti care riscã sã fie suspendati în cazul în care vor primi cel putin un cartonas.

Hizo a sãrit la gâtul arbitrilor

Antrenorul Vasluiul, Viorel Hizo a afirmat descumpãnit la finalul partidei cu Poli, cã arbitrul Deaconu a gresit foarte mult în momente decisive ale meciului. Fazele încriminare de “Dulãu” au fost un fault clar la Milisavljevic, sanctionat cu galben pentru sârb, si un hent fãcut de un apãrãtor al oaspetilor, vãzut din avion, dar trecut cu vederea de brigada de arbitri. “Milisavljevic scapã singur, este la limita careului e faultat clar de Sepsi si primeste cartonas galben. Nu se poate opri o asemenea fazã de atac. A doua fazã când un jucãtor de la Poli opreste mingea cu mâna în fata la trei arbitri si nu se fluierã nimic. Muncim cu echipa pentru fortã si orice atac se sanctioneazã cu fault, iar când jucãm în cupele europene ne mirãm de ce nu facem fatã atacurilor adversarilor. Au fost foarte multe greseli de arbitraj,” acuzã Viorel Hizo.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.