spot_img
33.9 C
Vaslui
20-iul.-2024
spot_img

Hizo: “Ne temem doar de noi”

- Advertisement -

Ieri cei doi antrenori au vorbit despre sansele echipelor pe care le antreneazã în meciul din aceastã dupã amiazã. Viorel Hizo a spus cã va fi un joc greu, dar cã nu se teme de Dinamo, ci doar de o eventualã cãdere a elevilor sãi. Ioan Andone a fost mai acid, a declarat cã va introduce piesele grele pe care le-a odihnit, si le-a amintit vasluienilor cã nu au câstigat deocamdatã niciun trofeu.

“Vom lupta pânã la final”

Antrenorul Vasluiului, Viorel Hizo a declarat cã singurul lucru de care se teme în meciul cu Dinamo îl reprezintã propria echipã, care vine dupã un joc epuizant la Galati. “Dulãul” a mai spus cã echipa sa se va bate la titlu pânã în ultima etapã. “Meciul cu Dinamo este un joc cu Dinamo, indiferent cã si-a schimbat o parte de jucãtori, indiferent cã este la patru puncte de noi. Este un meci greu. Toate jocurile se disputã pe teren, toate jocurile vor fi cu un grad mare de dificultate. Sunt 10 meciuri, cu 30 de puncte, în care luptãm si muncim foarte mult ca sã acumulãm etapã de etapã puncte. La meciul cu Dinamo ne temem doar de noi, pentru cã venim dupã un joc în care am fãcut un efort mare, iar în ultimele 30 de minute am fost pe adversar. Jucãtorii au muncit foarte mult. Suntem pregãtiti sã ducem aceastã luptã pânã la capãt. Suntem singura echipã din fruntea clasamentului care jucãm trei meciuri în sapte zile, pe când Timisoara si Galati au o zi în plus. Dar aceastã luptã se dã cu caractere puternice si sper sã fim uniti si sã ducem acest rãzboi pânã la capãt si sã fim în cãrti pânã la capãt, fiindcã ne dorim acest lucru cu ardoare.” – Viorel Hizo, antrenor FC Vaslui.

“Vasluiul este o echipã bunã, dar nu a câstigat încã un campionat”

Ioan Andone spune cã a venit în Moldova cu cea mai bunã garniturã si cã îi va introduce în teren pe cei mai în formã fotbalisti. “Fãlcosul” a declarat cã cele douã formatii sunt de valoare apropiatã, dar i-a întepat pe “galben-verzi” cãrora le-a reamintit cã nu au niciun trofeu în palmares. “Sper sã facem un meci foarte bun la Vaslui si sã obtinem un rezultat favorabil. Va fi foarte greu, pentru cã Vasluiul este o echipã redutabilã, dar dacã obtinem trei puncte, avem o sansã bunã de a ne apropia de primele trei locuri. Voi folosi în acest meci tot ce am mai în formã în lot, tot ce am mai odihnit. Sunt douã echipe de valori apropiate si vom face tot ce ne stã în putintã sã cîstigãm. Vasluiul este o echipã bunã, dar care nu a cîstigat încã un campionat.” – Ioan Andone, antrenor Dinamo.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.