21.5 C
Vaslui
26-sept.-2022

Hizo a plecat, traiasca Balint! (foto)

- Advertisement -

Gavril Balint, noul antrenor al echipei FC Vaslui

ÎNCREZÃTOR… Gabi Balint este noul antrenor al Vasluiului. Acesta a semnat un contract pe un an si trei luni cu FC Vaslui, dupã ce Viorel Hizo, fostul antrenor, si-a dat demisia. Obiectivul echipei în acest final de campionat rãmâne calificarea în cupele europene.

Balint a fost prezentat oficial ieri, de cãtre conducerea clubului, presedintele Consiliului de Administratie Ciprian Damian si presedintele executiv Dragos Iftime. Noul antrenor vine împreunã cu staff-ul sãu tehnic care îi va avea în componentã pe antrenorul secund, Iosif Rotariu, antrenorul cu portarii, Bogdan Andrian si un preparator fizic italian. Gabi Balint a semnat un contract pe un an si trei luni si si-a propus ca obiectiv calificarea în preliminariile Ligii Europa. „Sunt onorat, bucuros cã am fost contactat de FC Vaslui, prin intermediul domnului Damian. Sper ca sã nu dezamãgesc. Sunt multi care probabil zâmbesc si se gândesc la ce mã asteaptã. Eu stiu ce mã asteaptã si am încredere în ceea ce fac. Sunt sigur cã FC Vaslui va ajunge acolo unde si-o doreste presedintele, dar si suporterii. Vreau sã ne calificãm în preliminariile Europa League, iar eu am încredere în jucãtori cã putem sã îndeplinim acest obiectiv”, a declarat Gabi Balint. În cariera sa, Balint a mai pregãtit pe FC Bihor, Sportul, Sheriff Tiraspol, Poli Timisoara si nationala Republicii Moldova, iar ca secund a lucrat alãturi de Gicã Hagi si Mircea Lucescu la nationala României si Galatasaray.

Costin: „Sper ca Balint sã facã treabã bunã”

REALISTI… Jucãtorii Vasluiului considerã cã ei sunt principalii vinovati pentru situatia în care a ajuns echipa. Acestia regretã plecarea lui Hizo, dar sperã ca aducerea lui Balint sã fie spre binele echipei.

Mijlocasul Raul Costin sperã ca împreunã cu noul antrenor lucrurile sã se redreseze la echipã. „Sper sã facã treabã bunã si la noi. Sã reuseascã sã ne scoatã din situatia în care suntem. Nu stiu dacã antrenorul a fost problema, problema cred cã a fost la noi. Dacã legãm douã, trei victorii vom fi din nou în fatã si vom avea sansa sã ne clasãm la finalul campionatului pe un loc care sã ne ducã în Europa”, a declarat Raul Costin. Un alt jucãtor al Vasluiului, Liviu Antal regretã plecarea lui Viorel Hizo, însã sperã ca aceastã schimbare sã fie spre binele echipei. „Nu pot sã mã bucur cã a plecat Nea Vio, nu pot sã mã bucur pentru rãul cuiva. M-as bucura doar ca echipa sã fie bine de acum încolo si sã înceapã sã aducã victorii. Sperãm ca aceastã schimbare sã fie spre binele nostru, dacã tot s-a fãcut. Atâta timp cât matematic mai avem sanse sã prindem un loc care sã ne ducã în Europa, noi vom lupta pânã la capãt, a spus Liviu Antal.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.