4.5 C
Vaslui
07-dec.-2022

Hoața de la banca din Galați, în libertate. Funcționara le-a furat toți banii clienților

- Advertisement -

Femeia de 51 de ani fusese reținută inițial de polițiști, pentru 24 de ore, și a fost prezentată Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați în vederea dispunerii unei măsuri preventive. Procurorii au considerat că nu prezintă pericol social și au plasat-o sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile.

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale Galați au pus în executare în ziua de 17 noiembrie 2022 un mandat de percheziție domiciliară și un mandat de aducere, în cadrul unui dosar penal având ca obiect comiterea infracțiunilor de delapidare, acces ilegal la un sistem informatic, prin depășirea autorizării și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

„Din cercetări, a reieșit că, în perioada 2015 – 2019, o femeie, de 51 de ani, funcționar bancar în cadrul unei instituții bancare, din municipiul Galați, ocupând diferite posturi (casier, ofițer tranzacții client, consilier client) ar fi efectuat mai multe tranzacții, prin depășirea autorizării deținute, pe conturile clienților băncii, cauzând prejudicii acestora”, au precizat reprezentanții IPJ Galați…https://adevarul.ro/stiri-locale/galati/hoata-de-la-banca-din-galati-in-libertate-2221788.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.