spot_imgspot_img
15.4 C
Vaslui
26-sept.-2023

Hop si eu, pe scaunul meu!

- Advertisement -

Director nou la Oficiul Judetean de Posta Vaslui

UNSÃ În prima zi a lunii septembrie, în prezenta directorului general al Companiei Nationale Posta Romãnã, Regiunea Iasi, Dan Ursaru, si a subprefectului judetului Vaslui, Ciprian Iftimoaiei, a fost instalat în functie noul Director pentru Restructurare al postei vasluiene, Mãrioara Idriceanu.

Consilier local si primvicepresedinte al filialei municipale Vaslui a PDL, noul director are mandat pânã pe data de 31 decembrie 2012, timp în care se va ocupa în mod special de rentabilizarea si restructurarea pe baze economice a Oficiului Judetean de Postã Vaslui. “Am o deosebitã consideratie si mult respect pentru breasla postasilor, având în vedere conditiile grele în care acestia muncesc. Indiferent de anotimp, sau de vicisitudinile vremii, acestia îsi fac datoria, prin noroaie, prin ger sau prin arsitã, astfel încât sã livreze la timp si în bune conditii atât corespondenta, dar mai ales pensiile sau alocatiile celor care , de multe ori, depind de acesti bani.”, a declarat Idriceanu, imediat dupã intrarea pe functie. Dealtfel, prima zi de muncã a fost plinã pentru noua directoare, s-a cunoscut cu o parte a angajatilor oficiului judetean, s-a pus la punct cu diversele probleme din cadrul postei vasluiene, a avut chiar o întâlnire cu liderul de sindicat al postasilor vasluieni, Geta Turbatu. Având în vedere recenta Hotãrâre de Guvern, prin care vor fi disponibilizati 6000 de angajati ai Companiei Nationale Posta Românã, si mai ales insistenta sindicatului, unul dintre cele mai puternice si mai bine organizate sindicate din tarã, misiunea noii directoare mai ales având în vedere si titulatura postului, “pentru restructurare” va fi una foarte grea.

“Numirea pe acest post a fost o surprizã chiar si pentru mine”

De altfel, Mãrioara Idriceanu a tinut sã declare: “Eu sunt venitã pe acest post cu un mandat clar, nu acela de a face restructurãri cu orice pret, ci acela de a pune umãrul la rentabilizarea acestei companii de stat, dacã se poate, cu reduceri minime de personal. Dacã voi simti cã nu-mi pot face treaba cu profesionalism, oricând mã pot da deoparte ca sã las locul altcuiva. Numirea pe acest post a fost o surprizã chiar si pentru mine, dar oamenii trebuie sã stie cã aceastã functie nu a fost acum inventatã, doar denumirea postului este nouã, ca si atributiuni exista de mai multã vreme.”

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.