spot_imgspot_img
22.4 C
Vaslui
15-apr.-2024

Hordilă pune în scenă afacerea USCĂTORUL

- Advertisement -
A DAT SAU NU A DAT?… “Nu vreau să intru în polemică cu nimeni, nu vreau să mă cert, dar nu pot să las. Are rost să vă spun că nu am dat șpagă?”, Petrică Hordilă

RIDICOL… Familia Hordilă a întins mai multe stendere cu haine pentru a le arăta reprezentanților Primăriei Vaslui că apartamentul este folosit pe post de uscător, așa cum figurează în documente. “Comisia a coborât zâmbind. Un vecin i-a întrebat: «cum e sus?». «E confort. Exact cum e pe Booking», i-a răspuns. Ok, uscător, dar ce căuta acolo baia, bucătăria, paturile acelea? Normal că aveau rufe la uscat, că tocmai au plecat clienții. Nu trebuiau spălate cerceafurile?”, ne-a povestit unul dintre locatarii din blocul de lângă Piața Traian. Din păcate, nu avem fotografii de la fața locului, însă scena a fost confirmată de unul dintre membrii familiei Hordilă. Este vorba despre Petrică Hordilă, fratele omului de afaceri Paul Hordilă, care ne-a contactat ieri pentru a ne arăta actele de proprietate asupra uscătorului și a locurilor de parcare. Acesta trebuia să vină la redacție, însă ulterior a invocat câteva probleme și nu a mai ajuns. “Ce sunt acelea stendere? A, da’ erau acolo toate, nu le-am adus azi. Noi le folosim, dar nu știm cum trebuie să arate exact un uscător. Chiar vă întreb: cum trebuie să arate un uscător? Să fie mizerabil? Trimiteți-ne dumneavoastră un proiect de uscător și îl facem cum spuneți dumneavoastră”, ne-a spus Petrică Hordilă.

Angajații Primăriei Vaslui au fost în control la blocul construit de omul de afaceri Paul Hordilă. Aceștia au verificat apartamentele locatarilor, pentru a vedea dacă au făcut modificări, iar apoi au mers la uscătorul transformat în penthouse. Ca să nu fie acuzat că apartamentul este folosit în alt scop decât cel care figurează în acte, familia acestuia a adus mai multe stendere și a înșirat pe ele rufe. “Nu știam ce tot căra băiatul lui Hordilă cu mama lui sus, la penthouse. Am aflat după aceea, când mi-a povestit un vecin. De fapt, ei cărau niște stendere de uscat rufele. Le-au înșirat pe acolo. Din câte am înțeles, un vecin i-a întrebat pe cei de la primărie ce au găsit. <Ce să găsim? Ceea ce era pe internet>, a răspuns. Practic, este un apartament, iar oamenii și-au pus rufele la uscat. A adus stendere că ce? Ca să facă dovadă că acolo e un uscător? Nu am participat la vizită, dar am înțeles că au fost discuții intense. Primăria i-a zis să elibereze parcarea și să o dea în folosința locatarilor, iar Paul Hordilă a spus că e a lui. Nici nu știi pe cine să crezi. Să vă mai spun că acum a apărut o altă problemă? O parte din frizerie vine pe casa scării. Noi am plătit impozit pe casa scării, care e cotă indiviză, ca domnul Hordilă să ia bani din chirie? Suntem și noi curioși să vedem ce scrie în raportul primăriei, sper să nu dureze luni de zile până va fi gata, pentru că au fost, au constatat, au făcut poze, nu e greu să iei niște decizii”, ne-a povestit unul dintre locatarii din blocul de lângă Piața Traian.

Fratele lui Paul Hordilă face anunțul: “o să-l scoatem din circuitul turistic și gata, dacă îi deranjează atât de mult”

Frații Paul și Petrică Hordilă

Petrică Hordilă, fratele omului de afaceri Paul Hordilă, ne-a contactat ieri pentru a lămuri situația. Acesta a fost invitat la redacție, însă apoi a transmis că nu mai poate ajunge. “Voiam să vă arăt niște documente, acte de proprietate, însă nu mai pot ajunge. Sunt dovezi că suntem proprietari pe parcare și uscător. Avem declarațiile locatarilor, făcute la notar, în care au cedat dreptul de a folosi uscătorul. Avem și declarații, și autorizații de construcții, și intabulare la parcare, sunt ale noastre, plătim impozit la primărie”. Întrebat cine anume e proprietar, acesta ne-a spus: “fratele meu, prin nepotul meu. Ei vă pot da mai multe amănunte”. Facem precizarea că reporterul Vremea Nouă a încercat să ia legătura cu Paul Hordilă, însă acesta i-a blocat numărul de telefon după conversația de săptămâna trecută, când a fost întrebat despre scandalul de la bloc. În aceste condiții, am continuat conversația cu Petrică Hordilă, lăsându-l să expună punctul de vedere al familiei acestuia: “Nu vreau să intru în polemică cu nimeni, nu vreau să mă cert, dar nu pot să las. Are rost să vă spun că nu am dat șpagă? Locatarul e nervos, nu știu pe ce e nervos, că așa e viața la noi… Și se răzbună pe cei care muncesc și își fac treaba. Vorbe în vânt știm și noi să aruncăm, dar ce rost are? Mă cobor la nivelul celor care v-au informat greșit?”, a spus Petrică Hordilă. Întrebat dacă nu cumva acordul a fost pentru construcția unei mansarde și/sau terase și nu pentru construirea unui apartament de închiriat pe Booking, acesta ne-a răspuns: “E mansardă. Am făcut o mansardă pentru noi, e a noastră, am construit-o noi și o folosim ca atare. Asta e, o să-l scoatem din circuitul turistic și gata, dacă îi deranjează atât de mult. Faceți-vă treaba! Mă bucur că articolul este citit”. De asemenea, Petrică Hordilă ne-a confirmat că a fost prezent la vizita comisiei de la primărie în bloc: “da, am participat. Ce sunt acelea stendere? A, da’ erau acolo toate, nu le-am adus azi. Noi le folosim, dar nu știm cum trebuie să arate exact un uscător. Chiar vă întreb: cum trebuie să arate un uscător? Să fie mizerabil? Trimiteți-ne dumneavoastră un proiect de uscător și îl facem cum spuneți dumneavoastră”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

20 COMENTARII

 1. Toti locatarii din bloc care avem cumpărate apartamente știm ca toate interioarele, toată gresia și faianța au fost puse de firma de constructii a lui Seby băiatul Primarului Pavăl. La construcția blocului toată ziua era prin zona și verifica muncitorii cum își fac treaba. Nu cred că au muncit pe datorie.

 2. Cel mai de rahat bloc din Vaslui. La primul cutremur de 6 grade e jos. Voi ați văzut cum e construit? Cele mai ieftine materiale. Cine stă în zonă a observat.

 3. DOAMNA IN CAUZA DE TOT A FACUT PLANGERI SI RECLAMATII PE LA ZIARE, O FRECA BAIATUL LUI HORDILA PETRICA SI ACUM E SUPARATA FOC…PE PENTHOUSE-UL LUI TAC SU SI A LUI UNCHIU-SU!

 4. E an electoral si orice om cu bani poate ajuta un om sau o formariune politica in campani..da inclusiv cu bani… asta se intimpla cu cei care mai fac veva in Vaslui…

 5. Uscatorul , ca uscatorul , dar cum naiba a primit autorizatie de construire , blocul ala , in zona aia , cu piata in cap si gunoiul la nas ! Competentii din primarie , stiu .Avem ce s a votat , asa ca , aveti grija ce votati , curand !

 6. Cine nu știe ca MASONII coduc județul, iar Copacinschi este tartorul lor. Dacă Buzatu nu s-a făcut mason ca să-i pupe inelul iaca cum face pușcărie. Dacă era mason demult era în arest la domiciliu.

 7. Mai trebuie adăugat un nume:Familia arhitectului Copacinschi acest mason al Vasluiului el care se dirijează în protectorul oamenilor de afaceri! El face parte din mafia județului ! Nu faci cu el proiectul nu-ți va trece la urbanism! Tot acest mafiot arhitect e cel ce deține spațiile de la fostul Leguvas înainte de calea ferată spre Rediu !Ati văzut cum arata? Unde când cumperi un sac de legume fuge șobolanul cu tine! Unde e DSP,?Unde e ANSVSA? Unde e Mediul? Cum poti elibera tu autorizație de funcționare în acele ghetouri?

 8. Frățiilor Hordilă Petru și Paul ați dat sau nu șpăgi primarului Pavăl Vasile ?
  Dacă nu ați dat cei 200.000 € șpagă dlui primar ca sa va dea voie sa faceti blocul pe Traian ar trebui mergeți la Sfânta biserica și jurați cu mâna pe Biblie. La fel să facă si primarul Pavăl. Sa mergeți toți trei la episcop la Huși și sa se jurați în biserica. Dacă refuzați înseamnă că trebuie să vă pocăiți degrabă. Paul si Petrca mergeți in postul pastelui la biserica și aprindeți o lumânare pentru primar și ziceți ca i-ati dat de pomană cei 200.000€ iar primarul să zică bogdaproste si sa fie primit, după care sa-i dea unei biserici, ca altfel îl ajunge blestemul lui Buzatu din puscarie. Nu vedeți ca va merge numai rău cu blocul iar primarul cu sănătatea.

 9. Pai….e mansarda sau uscator? Nu sunt la fel….dupa ce se publica actele o sa se vada magariile facute…dar nu a putut ajunge la redactie ca era ocupat sa care stendere cu haine in uscator….. sa ne explice atunci domnul Hordila cum totul este al lui, cum si.au dat acordul locatarii pentru constructia uscatorului, ce autorizatie de functionare in circuitul turistic are uscatorul si restul lucrurilor pe care le ascunde. Unii au ajuns atat de saraci ca au ajuns sa locuiasca in uscator!!!

 10. Toți locatarii blocului sa ducă chiloții și izmenele la uscat, în uscător.
  Eventual, frații Hordila pot ajuta la prinderea lenjeriei cu cioace, dar numai chiloții.

 11. Serios uscător …toată lumea știe că Urusul sau „dasterul verde”al celui ce a deschis mizeria aia la Kaufland a stat parcat acolo iar el fost cazat sunt in „uscător” …

 12. Iauzi la Petruca ca el nu a dat spaga primarului. Pai nu el a dat spaga de 200.000de euroi lu Vasile Paval ci fratsu Paulo ca doar spaga nu se da în 3 cu martor ca altfel erati la bulau. Tot orasul si tot Psd stie ca Paul Hordila ia dat 200.000 de euroi primarului. De asta si nea Mitica Buzatu se suparase pe Paval si ia anuntat candidați la primarie pe Barbu, Cazacu si Caragata. Primarul trebuia sai dea și la partid din spaga dar hapsinul ia luat pe toți.
  Buzatu ia sapat groapa lu Paval si a cazit singur in ea. De asta acum Paval vrea primar în locul lui pe Braniste sau Rinder ca cei 3 erau oamenii lu Buzatu iar daca ajungeau primar aflau de spagile luate de Paval din care trebuia sa mai dea si la partid

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.