Horoscopul candidatilor / PAMFLET

Solomon Adrian

Tura aceasta ati muscat-o rãu de tot cu Botez. Si poza a fost total pe lângã. Noi stim cine va livrat-o, dar o s-o spunem în alt moment. Oricum, de acum nimeni nu o sã mai meargã cu iubita la Galmondo, de rãul dvs! Interesul celui care v-a dat poza e cu bãtaie mai lungã.

Botez Mihai

Dacã stiti sã folositi acest moment, puteti sã vã urcati pe un val, care poate creste USR la Bârlad foarte mult în procente. Solomon v-a fãcut cel mai de pret cadou. V-a victimizat si astfel acesta a pierdut votul femeilor si a tinerelor domnisoare care se mai zbenguiesc prin restaurante.

Cãciulã Aurel

Ati vãzut ce veleitãti de fotograf are Solomon. Dacã v-a fãcut pozã cu iepuroaica când ati adus-o la Bucuresti? Si mâine, poimâine le va publica. Noi avem informatia cã deja le are si i le-a dat lui Gibilan.

Gabriela Cretu

Dupã ce Miticã a încercat si nu a reusit sã preia negativul din acestã campanie si sã-l abatã discret de la dvs, pozând în paratrãsnet, a venit timpul lui Solomon sã intre în actiune. Vrea sã polarizeze lupta între PSD si USR pe ruta Solomon-Botez.

Daniel Olteanu

 

Agresivitatea lui Dan Marian pe care a cãpãtat-o de când s-a instalat în functia de vicepresedinte o sã vã coste enorm în campanie. Dvs ati tras pentru ca el sã ajungã la CJ, iar acum vã întoarce serviciul, fãcându-vã mult rãu. Culmea e cã nu vã dati seama.

 

Gelu Diaconu

 

Am înteles cã îi dati lectii de finante lui Dan Marian. Acesta se dã mare în fata lui Buzatu si se bagã în seama acum, când în CJ se face urmãtoarea rectificare. Poate îl învãtati si cum se face zeciuiala în noile conditii fãrã sã fie mirosit de DNA. Cã la dvs. a mers de minune.

 

Nelu Tãtaru

 

Ati avut zile grele în ultima perioadã, dar v-ati descurcat. Sunteti foarte rezistent, mai ales acum când ati fost în bãtaia pustii mai mult ca oricând. Cunoasterea sistemului medical pe dinãuntru e un mare avantaj. Prin atitudine, ati reusit sã conservati inclusiv scorul partidului în aceste momente grele.

 

Alin Silitrã

 

Lupta se ascute tare de tot si PSD se pare cã a pus ochii pe dvs. Probabil sunt supãrati cã nu au reusit pânã acum sã cumpere niciun consilier în furibundul joc al majoritãtilor. Dupã Botez o sã urmati si dvs, dar nu disperati. Ei se fac de râs!

 

Edi Popica

 

Va fi foarte greu sã tineti scorul partiduluui la câte trãsnãi face Solomon. Si, atentie, omul de abia s-a încãlzit. Si echipa de PR pe care o aveti îl încurajeazã pe bufon, care de abia asteaptã momentul sã producã încã un scandal. Concediati-i pe cei care se ocupã cu stategiile.

 

Oleg Bodrug

 

Mâine aveti o zi destul de grea. Vã vine seful de la Bucuresti si aveti mari emotii. Venirea dvs. de la Vaslui, ca si candidati, i-a unit pe toti moldovenii, fie ei pesedisti, useristi sau liberali. Acum, cã a câstigat si Maia Sandu, aveti obligatia sã faceti o figurã frumoasã la alegeri.

 

Radu Bobârnat

 

Misiunea dvs. la Husi e complicatã, fiindcã trebuie sã-l substituiti pe ministru. Încã nu vã simtim turat la maxim si de aceea vã dãm un sfat. Munciti mai cu elan, fiindcã zona Husului e un adevãrat tãrâm liberal, locul unde dreapta trebuie sã iasã învingãtoare.

 

Irinel Stativã

 

Aveti grijã sã nu vã îmbolnãviti de Covid. Mai ales cã la Judecãtorie, acolo unde sotia dvs. lucreazã, a dat iama boala. Vã recomandãm sã mâncati mult usturoi si ceapã si sã evitati cât mai putin contactul cu alegãtorii. Oricum primarii sunt cei care vã obtin voturile la partid, nu dvs, candidatii.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ